Вьпроса ми е относно антивирусна програма кьм тези които разбират.Значи в момента сьм с Norton AntiVirus,но как да разбера дали се ьпдеитва!Активирал сьм я на LIVE UPDATE,но не мога да разбера дали се е ьпдеитвала!Ако някои може да помага,ще сьм му благодарен!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
относно антивирусна програма.....
Collapse
X
-
Ако питаш мен - махай Нортъна - тежък е а не е най ефективния. Качи си Avast от www.avast.com - след проста регистрация ти дават сериен номер за домашна употреба и е много добра - цялата фирма е с платената версия и не сме имали никакви зарази вече втора година, като изглючим тези допуснати от човека зад компютъра - наприме - идва ти мейл с вирус, антивирусната те предупреждава, ама ти пак отваряш екзето... та така...От нортъна никога не съм бил супер доволен.А ако искаш да разбереш дали се ъпдейтва - разгледай я - някъде пишеше от коя дата са дефинициите за вируси. Трабва да не са по-стари от няколко дни. Ако са отпреди няколко месеца - занчи не се ъпдейтва.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Yavor написа:Ако питаш мен - махай Нортъна - тежък е а не е най ефективния. Качи си Avast от www.avast.com - след проста регистрация ти дават сериен номер за домашна употреба и е много добра - цялата фирма е с платената версия и не сме имали никакви зарази вече втора година, като изглючим тези допуснати от човека зад компютъра - наприме - идва ти мейл с вирус, антивирусната те предупреждава, ама ти пак отваряш екзето... та така...От нортъна никога не съм бил супер доволен.А ако искаш да разбереш дали се ъпдейтва - разгледай я - някъде пишеше от коя дата са дефинициите за вируси. Трабва да не са по-стари от няколко дни. Ако са отпреди няколко месеца - занчи не се ъпдейтва.
Коментар
-
Вирусните дефиниции не са чак толкова стари - отпреди 1 седмица са, така че може да мине и за ъпдейтван. Когато по някаква причина трайно спре да се ъпдейтва, на картинката ще се промени иконката пред Virus Definition - ще стане с друг цвят, мисля че червена или оранжева.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
дрьпнах Аваста-та!доста чувам че Нортьна е тежка програма!Винаги сьм бил с НОД32!Ама Аваста за пьрви пьт ползвам и...то ще покаже!Пак БЛАГОДАРЯ за отговорите!!!след проста регистрация ти дават сериен номер за домашна употребаFIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
-
Не, само след инсталацията първи път сканира под някаква по особена среда - подобна на дос, ама ядрото на винбоза е дигнато.Все пак иска да знае дали работи на чисто...Ама демото ще ти пляска напомняния, регни си код и си свиркай. Аваста даже сървиз пак 2 го познава и го наблюдава - ако ти остареят дефинициите долу на трея ти се показва червения щит с алармиращо съобщение.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
as_novo написа:дрьпнах Аваста-та!доста чувам че Нортьна е тежка програма!Винаги сьм бил с НОД32!Ама Аваста за пьрви пьт ползвам и...то ще покаже!Пак БЛАГОДАРЯ за отговорите!!!след проста регистрация ти дават сериен номер за домашна употреба
Коментар
-
Humppa
-
От сайта http://avast.com я сваляш безплатната home версия - има я и на български език. След това се регистрираш в сайти и ти праща на email-а код за регистрация който важи 1 година. Няма сканиране всеки път като си пуснеш компа.FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
FIAT MAREA1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар