Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

относно антивирусна програма.....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

относно антивирусна програма.....

Вьпроса ми е относно антивирусна програма кьм тези които разбират.Значи в момента сьм с Norton AntiVirus,но как да разбера дали се ьпдеитва!Активирал сьм я на LIVE UPDATE,но не мога да разбера дали се е ьпдеитвала!Ако някои може да помага,ще сьм му благодарен!
    FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
    FIAT MAREA1.6 16V

Ако питаш мен - махай Нортъна - тежък е а не е най ефективния. Качи си Avast от www.avast.com - след проста регистрация ти дават сериен номер за домашна употреба и е много добра - цялата фирма е с платената версия и не сме имали никакви зарази вече втора година, като изглючим тези допуснати от човека зад компютъра - наприме - идва ти мейл с вирус, антивирусната те предупреждава, ама ти пак отваряш екзето... та така...От нортъна никога не съм бил супер доволен.А ако искаш да разбереш дали се ъпдейтва - разгледай я - някъде пишеше от коя дата са дефинициите за вируси. Трабва да не са по-стари от няколко дни. Ако са отпреди няколко месеца - занчи не се ъпдейтва.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

В момента е това ми показва:
      FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Ами нормално изглежда, мисля че би трябвало да можеш отнякъде ръчно да си свалиш дефинициите.

Коментар

:D благодаря за бьрзите отговори!
          FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Yavor написа:
            Ако питаш мен - махай Нортъна - тежък е а не е най ефективния. Качи си Avast от www.avast.com - след проста регистрация ти дават сериен номер за домашна употреба и е много добра - цялата фирма е с платената версия и не сме имали никакви зарази вече втора година, като изглючим тези допуснати от човека зад компютъра - наприме - идва ти мейл с вирус, антивирусната те предупреждава, ама ти пак отваряш екзето... та така...От нортъна никога не съм бил супер доволен.А ако искаш да разбереш дали се ъпдейтва - разгледай я - някъде пишеше от коя дата са дефинициите за вируси. Трабва да не са по-стари от няколко дни. Ако са отпреди няколко месеца - занчи не се ъпдейтва.
            точно така, аз одавна съм с аваст и съм много доволен, всеки ден се ъпдейтва сама, даже и по няколко пъти на ден

Коментар

ще я изчакам и днес и ако не става,дьрпам аваста-та!
              FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Вирусните дефиниции не са чак толкова стари - отпреди 1 седмица са, така че може да мине и за ъпдейтван. Когато по някаква причина трайно спре да се ъпдейтва, на картинката ще се промени иконката пред Virus Definition - ще стане с друг цвят, мисля че червена или оранжева.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

as_novo написа:
                  ще я изчакам и днес и ако не става,дьрпам аваста-та!
                  и да стане, пак дръпни аваста, много по-добра е и по-лека, сам ще се убедиш

Коментар

дрьпнах Аваста-та!доста чувам че Нортьна е тежка програма!Винаги сьм бил с НОД32!Ама Аваста за пьрви пьт ползвам и...то ще покаже!Пак БЛАГОДАРЯ за отговорите!!!
                    след проста регистрация ти дават сериен номер за домашна употреба
                    до колкото разбрах,60 дена е демото,нали? и всеки пьт ли като включвам компа ще започва сьс сканиране?
                    FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Не, само след инсталацията първи път сканира под някаква по особена среда - подобна на дос, ама ядрото на винбоза е дигнато.Все пак иска да знае дали работи на чисто...Ама демото ще ти пляска напомняния, регни си код и си свиркай. Аваста даже сървиз пак 2 го познава и го наблюдава - ако ти остареят дефинициите долу на трея ти се показва червения щит с алармиращо съобщение.

Коментар

as_novo написа:
                        дрьпнах Аваста-та!доста чувам че Нортьна е тежка програма!Винаги сьм бил с НОД32!Ама Аваста за пьрви пьт ползвам и...то ще покаже!Пак БЛАГОДАРЯ за отговорите!!!
                        след проста регистрация ти дават сериен номер за домашна употреба
                        до колкото разбрах,60 дена е демото,нали? и всеки пьт ли като включвам компа ще започва сьс сканиране?
                        От сайта http://avast.com я сваляш безплатната home версия - има я и на български език. След това се регистрираш в сайти и ти праща на email-а код за регистрация който важи 1 година. Няма сканиране всеки път като си пуснеш компа.

Коментар

Можеш да опиташ и с AVG - www.free.grisoft.com

Коментар

От сайта http://avast.com я сваляш безплатната home версия - има я и на български език. След това се регистрираш в сайти и ти праща на email-а код за регистрация който важи 1 година. Няма сканиране всеки път като си пуснеш компа.
                            точно това и направих. :D
                            FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Working...
                            X