Какво е вашето мнение относно антирадарите законни ли са или са забранени за ползване ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Антирадар
Collapse
X
-
Re: Антирадар
chuni написа:Какво е вашето мнение относно антирадарите законни ли са или са забранени за ползване ?Ex. Grande Punto Driver
-
Mitko написа:chuni написа:Аз също се чудех но в Метро се продават свободно дори бяха на първа страница в рекламната брошура.
Коментар
-
Малко юридическа мисъл от мен по въпроса:Конституция на РБ чл.32 ал. (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи. Т.е. имаш право да знаеш, че си следен от полицейски радари, но не и да променяш показанията им и да пречиш на работата на КАТ.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
koolio написа:Малко юридическа мисъл от мен по въпроса:Конституция на РБ чл.32 ал. (2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи. Т.е. имаш право да знаеш, че си следен от полицейски радари, но не и да променяш показанията им и да пречиш на работата на КАТ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар