Снимано по - рано днес:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От кога Опелите са JTD ?!
Collapse
X
-
pinko написа:Всички Опели с 1,3 и 1,9 дизели всъщност са JTD, а по-новите - даже JTDm 16V4.6. Забранява се включването на рекламни материали по какъвто и да било начин в мнението,подписа и/или автара на потребителя, освен с изричното разрешение на УС на ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ.
Коментар
-
Новите опели ползват дизеловите двигатели на Фиат, нищо че пише CDTI, под капака е JTD. Също се намират в СААБ, Сузуки и Кадилак.Справка -> http://en.wikipedia.org/wiki/JTD_engineНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
-
kkp написа:pinko написа:Всички Опели с 1,3 и 1,9 дизели всъщност са JTD, а по-новите - даже JTDm 16VJeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
Не съм те нарекъл глупак! Вчера някъде прочетох (мисля във форума), че интелигентните хора понякога говорят глупости, а за глупаците това било ежедневие. Ако не можеш да направиш разликата ... лошо за теб!Може познанията ми за автомобилите да не са много, но когато ме обвиняват че греша или признавам или доказвам моята позиция с доказателства, а не като теб с нападки.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
kkp написа:Дрън-Дрън та пляс. Човече, говориш глупости!Ако опелите имат JTD какво е CDTI?Преди време с един приятел обикаляхме да търсим Рено19. Попаднахме на едно 1,7 HDI (бензин)SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Колега, съгласен съм, че много фирми използуват двигатели на фиат, но това не означава, че на дизеловите си автомобили слагат надпис JTD. Дайте линк на Опел JTD (ама не "пернишки тунинг") или друга марка и ще ме убедите. А че монтират JTD двигатели - никога не съм противоречал.Все пак не съм се съгласил с мнението че опелите са JTD, а не че не са монтирани в тях JTD двигатели - не знам за вас, но за мен има разлика. Приключвам и аз с темата. Peace и от мен.Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
kkp написа:Колега, съгласен съм, че много фирми използуват двигатели на фиат, но това не означава, че на дизеловите си автомобили слагат надпис JTD. Дайте линк на Опел JTD (ама не "пернишки тунинг") или друга марка и ще ме убедите. А че монтират JTD двигатели - никога не съм противоречал.Все пак не съм се съгласил с мнението че опелите са JTD, а не че не са монтирани в тях JTD двигатели - не знам за вас, но за мен има разлика. Приключвам и аз с темата. Peace и от мен.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
kkp написа:Все пак не съм се съгласил с мнението че опелите са JTD, а не че не са монтирани в тях JTD двигатели - не знам за вас, но за мен има разлика. Приключвам и аз с темата. Peace и от мен.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Е гати темата, тва за дизелите на Фиат не го знаех. За Сааб бях чувал и виждал мотора 2000 16В от Ланча ама за дизелите не знаех и то на Опел. После ша ми разправят опелите много здрави немски машини немска им е само емблемата маи и дизаинаПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар