Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Таралеж ли е или нещо друго?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Таралеж ли е или нещо друго?

Здравейте колеги ето на какво животинче попаднахме снощи.Като таралеж е ,но с тези уши нещо не а като нашите таралежи в България.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Re: Таралеж ли е или нещо друго?

Tornado написа:
    Здравейте колеги ето на какво животинче попаднахме снощи.Като таралеж е ,но с тези уши нещо не а като нашите таралежи в България.
    Таралеж талибан ? Може големите уши да се връзват отгоре да става чалма ?
    Brava 1.6 ELX

Коментар

Ако е доста по-голям от обикновения трябва да е свински таралежи и били доста вкусни.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Не знам какво е, но е много сладко мъниче... :D Не го яж, моля те..
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

На таралеж мяза. Много е готин.Да вземем форума да си го осиновим?П.С. Не видях че е толкова далеч. Но все нещо можем да измислим.
          like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

NikMar написа:
            Ако е доста по-голям от обикновения трябва да е свински таралежи и били доста вкусни.
            Таралеж е,свински!колегата е прав че се ядат за разлика от кучешките...
            FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
            FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Наистина е сладко мъничето ама на втората снимка изглежда уплашено!Само как е свило уши
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Никак не е уплашен. Като са уплашени, таралежите се свиват на кълбо.Между другото таралежите са доста сериозен вредител - яко ядат пилета ...

Коментар

Коментар

Immortal написа:
                    Никак не е уплашен. Като са уплашени, таралежите се свиват на кълбо.Между другото таралежите са доста сериозен вредител - яко ядат пилета ...
                    То според тебе ние трябва да сме най големите вредители щото ядем всичко.Даже и таралежи.Не съм природозащитиник но стига с тази мания ние хората да определяме кой е вредител и кой не.Щото някой рекъл казал че яде пилета.Бабини деветини.Ако не се лъжа таралежа попада към защитените видове.А относно, че яде пилета това си е нормално стига да намери.Всеядно животно е.Но в повечето случаи се храни с червеи ларви и буболечки.Много рядко успява да хване нещо по голямо.И именно в тоя контекст в случая се явява полезно животно за хората.За всяка животинка си има достатъчно място на тази земя.Не знам дали някой от съфорумците си спомня какво стана в Китай когато решиха че врабчетата са им най големия вредител по зърнеите култури.И то пак по сметки на едни псевдо учени по партийна линия.
                    BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Абсолютно съм съгласен, че сме най-големите вредители. Не само според мен Ама нас няма кой да ни затрие, освен самите ние да го направим. (и вероятно някога ще успеем).Имах предвид, че не е толкова безобидно животно таралежът., колкото изглежда.

Коментар

deadairplane написа:
                        Каквото и да е само не го яж спомни си какво пише в оная книжка мъничката................................
                        Знам какво пише в мъничката книжка.... споко няма да го ям. :D
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                        X