Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова придобивка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само прецакахте темата... А ти братле ако си решил действай! Ако слушаш др все ще сгрешиш!
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Мойта кола я оцениха за 14 000! Ако я застраховам за по-малко е подзастраховане и ощо взето не е застрахована!
      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

zarcov написа:
        Мойта кола я оцениха за 14 000! Ако я застраховам за по-малко е подзастраховане и ощо взето не е застрахована!
        Дам и при мен така..в армеец първо ми казаха 7000евро...аз им казах да си ебат майката,,после ми свалиха на 12 000лв...и накрая ми казаха да направя разпечатка от мобиле колко струват същите а то няма над 10 000лв така,че накрая я застраховаь за 10000лв///нема нужда да им се набиват мноого пари в застрахователите....и какво означава подзастраховане според теб???
        Punto HGT - total
        Punto 1.2 16v Sporting - total
        Punto 1.2 - alive
        Toyota celica t23

Коментар

не е вярно това колеги, на колкото и да я застраховате, при евентуална кражба, недай си Боже, ви плащат по Шваке, колкото е оценена там, даже при кражба е на макс 90%, а май беше 80 даже, единствено цялата стойност по Шваке се дава при тотална щета....но да не стават такива работи...П.С. застраховайте си колите на МИНИМАЛНОТО възможно... иначе само и единствено се набутвате...
          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
          e30 forever!

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
            ...застраховайте си колите на МИНИМАЛНОТО възможно... иначе само и единствено се набутвате...
            Напълно съм съгласен. Щетата си е щета, а застрахована кола никой не краде
            M-Benz E 250 TD 150hp
            M-Benz 200d 75 hp
            Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

Честито
              Mercedes E200 coupe

Коментар

Абе момци днеска в студентски ви светкам май караше анатоли ама нъцки
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Не съм видял че светкаш. А Анатолий е карал веднаж тази кола със сигурност не е бил той!
                  >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Той Зарко не те познава а и е млад шофер :P Аз си бях с бравото снощи и излизах по центъра, но не съм те засякъл.
                    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

ikov_Vr написа:
                      И от мен Мн БезАварийни км и дай някоя снимчица от вътре ако може
                      Извинявам се, че чак сега качвам снимките, но чак сега се сетих :D Между другото вече я има в гаража мойта пунтарка, ако някой има желание може да я погледне.
                      Прикачени файлове
                      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Здрасти, пич, искам да ти кажа, че те видях на морето, не теб, а колата де - на Созопол....пп много е яка, ама батко, помисли нещо да понамаиш лепенките Абарт е, все пак важното е теб да те радва....ай, поздрави
                        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                        e30 forever!

Коментар

Честито за бегачката! Супер е !

Коментар

Евала за Колата супер е + навигацията си е екстра мн се бях на вил някога на едно такова Пунто Спортинг Jtd беше и то с нави-то и тоя волан абе 1:1 с твоето само че с дизелов мотор ама го изтървах беше страхотно един готин Жълт Металик
                            Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
                            Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

Честито да му е, малко са им грозни задниците, а за това пунто само дето е с 2 врати.....

Коментар

punto1600 написа:
                                Честито да му е, малко са им грозни задниците, а за това пунто само дето е с 2 врати.....
                                Ти пък какво каза! На мен задницата най-много ми харесва (цялата кола много ми харесва и за това си я купих де!) и ти така да се отнесеш с мойта пунтарка!
                                >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Working...
                                X