е сега няма да кажа нищо лошо...карай си я месец два да и се накефиш после ще обсъдим колата.....ама не се отплесваи много много, че колата ги прави 180 без да усетиш....така, че си внимавай...все пак е пунто
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Нова придобивка
Collapse
X
-
Абе я и аз да питам тука относно Пунто ХГТ - това единственият Фиат, с който бих сменил Бравото.Даже тръгнах да го правя ама ме разколебаха малко, е не напълно де :P Та въпроса ми е каква му е хидравликата на волана? Има ли, няма ли, електро ли е?И вярно ли е, че ако е електроусилвател (повтарям АКО, защото не знам) не е добър вариант защото не били издръжливи, а ремонта бил цифра?п.с. Моля колегата дето има такава кола от повече време да сподели как се държи колицата.И каква е реалната цена щото ги гледам по къщите от 5500 до 8000 с еднакви екстри и една година произведени.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
Има допълнителна електро хидравлика казват и сити мод. Брат ми я плати 7к но без гуми цената беше 7.5к според мен за 5.5-6 има нещо гнило. От скоро я има, но няма забележки засега, върви на пушка. И аз мн мислех за смяна ан бравото, но е по тясна на мацката не и допада мн идеята, а и бравото си е браво има по яка визия )Fiat Bravo 1.9 TD100
Коментар
-
Anaboliy написа:Има допълнителна електро хидравлика казват и сити мод. Брат ми я плати 7к но без гуми цената беше 7.5к според мен за 5.5-6 има нещо гнило. От скоро я има, но няма забележки засега, върви на пушка. И аз мн мислех за смяна ан бравото, но е по тясна на мацката не и допада мн идеята, а и бравото си е браво има по яка визия )ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:Anaboliy написа:Има допълнителна електро хидравлика казват и сити мод. Брат ми я плати 7к но без гуми цената беше 7.5к според мен за 5.5-6 има нещо гнило. От скоро я има, но няма забележки засега, върви на пушка. И аз мн мислех за смяна ан бравото, но е по тясна на мацката не и допада мн идеята, а и бравото си е браво има по яка визия )N.Y. State of Mind
Коментар
-
Grisha написа:Anaboliy написа:Има допълнителна електро хидравлика казват и сити мод. Брат ми я плати 7к но без гуми цената беше 7.5к според мен за 5.5-6 има нещо гнило. От скоро я има, но няма забележки засега, върви на пушка. И аз мн мислех за смяна ан бравото, но е по тясна на мацката не и допада мн идеята, а и бравото си е браво има по яка визия )BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Grisha написа:Anaboliy написа:Има допълнителна електро хидравлика казват и сити мод. Брат ми я плати 7к но без гуми цената беше 7.5к според мен за 5.5-6 има нещо гнило. От скоро я има, но няма забележки засега, върви на пушка. И аз мн мислех за смяна ан бравото, но е по тясна на мацката не и допада мн идеята, а и бравото си е браво има по яка визия )ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:blagun написа:Grisha написа:Anaboliy написа:Има допълнителна електро хидравлика казват и сити мод. Брат ми я плати 7к но без гуми цената беше 7.5к според мен за 5.5-6 има нещо гнило. От скоро я има, но няма забележки засега, върви на пушка. И аз мн мислех за смяна ан бравото, но е по тясна на мацката не и допада мн идеята, а и бравото си е браво има по яка визия )BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:Grisha написа:blagun написа:Grisha написа:Anaboliy написа:Има допълнителна електро хидравлика казват и сити мод. Брат ми я плати 7к но без гуми цената беше 7.5к според мен за 5.5-6 има нещо гнило. От скоро я има, но няма забележки засега, върви на пушка. И аз мн мислех за смяна ан бравото, но е по тясна на мацката не и допада мн идеята, а и бравото си е браво има по яка визия )ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
chris написа:Абе я и аз да питам тука относно Пунто ХГТ - това единственият Фиат, с който бих сменил Бравото.Даже тръгнах да го правя ама ме разколебаха малко, е не напълно де :P Та въпроса ми е каква му е хидравликата на волана? Има ли, няма ли, електро ли е?И вярно ли е, че ако е електроусилвател (повтарям АКО, защото не знам) не е добър вариант защото не били издръжливи, а ремонта бил цифра?п.с. Моля колегата дето има такава кола от повече време да сподели как се държи колицата.И каква е реалната цена щото ги гледам по къщите от 5500 до 8000 с еднакви екстри и една година произведени.Punto HGT - total
Punto 1.2 16v Sporting - total
Punto 1.2 - alive
Toyota celica t23
Коментар
-
SIII написа:еми относно електроусилвателя на волана моя тропа и понеже никой не му разбира и никой не се наема да го отвори и да види кво тропаSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Колеги... има ЛС! Като се фанете в некоя тема та я оооофтопичите яко...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар