Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова придобивка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е сега няма да кажа нищо лошо...карай си я месец два да и се накефиш после ще обсъдим колата.....ама не се отплесваи много много, че колата ги прави 180 без да усетиш....така, че си внимавай...все пак е пунто
    Punto HGT - total
    Punto 1.2 16v Sporting - total
    Punto 1.2 - alive
    Toyota celica t23

Коментар

SIII написа:
      е сега няма да кажа нищо лошо...карай си я месец два да и се накефиш после ще обсъдим колата.....ама не се отплесваи много много, че колата ги прави 180 без да усетиш....така, че си внимавай...все пак е пунто
      Какво имаш предвид под това че е пунто?
      Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Абе я и аз да питам тука относно Пунто ХГТ - това единственият Фиат, с който бих сменил Бравото.Даже тръгнах да го правя ама ме разколебаха малко, е не напълно де :P Та въпроса ми е каква му е хидравликата на волана? Има ли, няма ли, електро ли е?И вярно ли е, че ако е електроусилвател (повтарям АКО, защото не знам) не е добър вариант защото не били издръжливи, а ремонта бил цифра?п.с. Моля колегата дето има такава кола от повече време да сподели как се държи колицата.И каква е реалната цена щото ги гледам по къщите от 5500 до 8000 с еднакви екстри и една година произведени.
        Bravo 1.6 16v

Коментар

Има допълнителна електро хидравлика казват и сити мод. Брат ми я плати 7к но без гуми цената беше 7.5к според мен за 5.5-6 има нещо гнило. От скоро я има, но няма забележки засега, върви на пушка. И аз мн мислех за смяна ан бравото, но е по тясна на мацката не и допада мн идеята, а и бравото си е браво има по яка визия )
          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

Anaboliy написа:
            Има допълнителна електро хидравлика казват и сити мод. Брат ми я плати 7к но без гуми цената беше 7.5к според мен за 5.5-6 има нещо гнило. От скоро я има, но няма забележки засега, върви на пушка. И аз мн мислех за смяна ан бравото, но е по тясна на мацката не и допада мн идеята, а и бравото си е браво има по яка визия )
            Що се водиш по женски акъл бре
            ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
              Anaboliy написа:
              И то за коли...
              N.Y. State of Mind

Коментар

Grisha написа:
                Anaboliy написа:
                А ти?
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                  Grisha написа:
                  Anaboliy написа:
                  А ти?
                  Кво аз,че не схванах
                  ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
                    blagun написа:
                    Grisha написа:
                    Anaboliy написа:
                    А ти?
                    Кво аз,че не схванах
                    Сега ще кажа на жена ти и ще схванеш бързо
                    BMW E90 320D
                    ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                    ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                    ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                      Grisha написа:
                      blagun написа:
                      Grisha написа:
                      Anaboliy написа:
                      А ти?
                      Кво аз,че не схванах
                      Сега ще кажа на жена ти и ще схванеш бързо
                      Ако я познаваше :P Виж аз на твойта вече мога да кажа,за мъжките имена в телефона ти

Коментар

Колеги... има ЛС! Като се фанете в некоя тема та я оооофтопичите яко...
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

chris написа:
                          Абе я и аз да питам тука относно Пунто ХГТ - това единственият Фиат, с който бих сменил Бравото.Даже тръгнах да го правя ама ме разколебаха малко, е не напълно де :P Та въпроса ми е каква му е хидравликата на волана? Има ли, няма ли, електро ли е?И вярно ли е, че ако е електроусилвател (повтарям АКО, защото не знам) не е добър вариант защото не били издръжливи, а ремонта бил цифра?п.с. Моля колегата дето има такава кола от повече време да сподели как се държи колицата.И каква е реалната цена щото ги гледам по къщите от 5500 до 8000 с еднакви екстри и една година произведени.
                          еми относно електроусилвателя на волана моя тропа и понеже никой не му разбира и никой не се наема да го отвори и да види кво тропа, а да се смение цената започва от 700лв...аз я купих за 7500лв сменял сам консумативи и радиатор че протече...ама некви малки неща които и се случват много ме дразнят...примерно десния прозорец мине не мине и неще да се отваря...ама след време се оправи сам...с климатика имам проблеми и сам ходил на всякъде още не са ми го оправили...свети ми лампа за айрбага...ама и нея не могат да ми кажат какво е положението..и сега последното което и стана е че нещеше да сваля оборотите като махна от скорост,,,ама и това се оправи от само себе с....абе я ми кажи за колко пари си я застрахова...защото мен в началото не искаха под 10к да я застраховат
                          Punto HGT - total
                          Punto 1.2 16v Sporting - total
                          Punto 1.2 - alive
                          Toyota celica t23

Коментар

SIII написа:
                            еми относно електроусилвателя на волана моя тропа и понеже никой не му разбира и никой не се наема да го отвори и да види кво тропа
                            Понякога това тропане е свързано с едно малко лагерче, което се намира на червяка на рейката.Трябва да се смени.Рейката се сваля и се сменя това чудо което струва 8 лв.Поне при мен беше така... аксиален луфт в лагерчето, което горе при волана се проявява като неприятно тропане на павета и неравности.Между другото за това сервоуправление е писано хиляда пъти.Не е "ХИДРАВЛИКА" защото няма течности, а "СЕРВО"...иначе рейката е най-обикновена механична рейка с пиньон.От Пунто-1 не става, да ви успокоя.
                            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                              Колеги... има ЛС! Като се фанете в некоя тема та я оооофтопичите яко...
                              Ми направи раздел офтопик и мести офтопик темите там

Коментар

Е са тояга ли е тоя електроусилвател или не.Какво значи никой не му разбира?И ако се пр**бе какво става - може ли да се кара или волана се удървя здравата?И най-важният ми въпрос - има ли го тоя модел без СИТИ, че така или иначе не ми требе?
                                Bravo 1.6 16v

Коментар

Working...
                                X