Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За коректността на БТК...!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За коректността на БТК...!!!

...седя си онзи ден в офиса, гледам телефона и си мисля, че никаква фактура не е идвала от БТК поне два месеца, съответно и нищо не е плащано....мислих на тръгване да мина през офиса им, но останах на бачкане до късно и после забравих...минаха няколко дни и колегите от офиса ми звънят, че телефона звъннал и някакъв електронен глас им съобщил че имаме неплатена фактура с предстоящо спиране на телефона.....тичам веднага аз до офиса им с парички, като дори нямам представа колко трябва да платя. Изведнъж се оказва, че фактурите ги няма, загубили се ...след половин час ровене, все пак успяха да ми направят справка, че дължимата сума е 198 лв... ....направо се опулих, ама ней се, платих ги. Оказа се,че по никакъв начин не могат да ми преиздадат фактура, ами трябвало да ходя на майкината си за префактуриране....отидох, подадох молба за въпросното префактуриране и ми казват да отида след седмица да си получа фактурата.....е 100 пъти им обясних, че фактурата е загубена не по наша вина и че до утре аз трябва да я представя в счетоводството, защото сме регистрирани по ДДС и утре е крайният срок за представяне на дневниците...дигат ръце...как да е, примирих се. Попитах мога ли да видя поне нещо като справка, за да разбера каква е тая сметка - те ми казват да видя в сайта им......от сутринта се мъча да отворя въпросният...- не бачка...е направо съм бесен, ни фактура, ни ДДС, ни справка...ама иначе електронни гласове като от отвъдното ме заплашват със спиране на телефона...уж ги купиха, уж сериозен инвеститор....ала бала.........като всичко в нашата мила родна картинка - ала бала....

комисия защита на потребителя
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Комисията може и да помогне ама доста ще го позабавят.Успешната тактика е когато някой ти откаже нещо го питаш за прекия му супервайзор и бегом при него. И така директно нагоре по веригата. Ако се наложи звъниш на 0800 15 500 като не забравяш да цитираш имената на служителите отказали да ти помогнат. Все някой от тях е можел да ти помогне но с цената на някакви усилия от негова страна , което му се е сторило неприемливо Сериозния инвеститор за БТК ще е някой телеком , а не някакви си инвестиционни фондове дето само гледат да препродадат това което купят без да инвестират много много.
      Brava 1.6 ELX

Коментар

Аз мога да напиша роман, и то все неща които са с пъти-по гадни от това ... но няма сми .. там ако не настъпиш някой по мазола нищо не се случва.
        Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

комисията за защита на потребителя НЕ се меси в отношенията м/у юридически лица!
          "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
          (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

AVEO, добре дошъл в клуба Аз преди време май бях писал за неколко-месечните премеждия с въпросния оператор...Кое точно те учуди от това което ти се е случило? Че всичко описано от теб си е ежедневие за БТК

Коментар

Авео, сметката си можеш да не я платиш докато ненадвиши 200 лева..или стигне 1 година..имаше нещо такова..едно от двете беше..и можеш да си плащаш разчорено поколкото пари и когато си искаш ...Предполагам си наясно с това...и у дома постоянно звънят..ама дреме ми на шушоните...

Коментар

Абе за фирма не съм сигурен че е така.
                Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Със сигурност НЕ Е така

Коментар

Извинявам се...не разбрах, че става въпрос за Фирма

Коментар

Вкъщи съм на стандартен план с 50 безплатни минути на месец! Реших да засека дали е така наистина. Оказа се че имам изговорени 36 безплатни минути за месец юни (смятах ги с калкулатора), а останалите 14 къде са? Взех разпечатката за предния месец. Същата работа 8 минути по-малко.Вярно че не е кой знае какво, но е дразнещо. Не стига това, че им плащам някава безмислена такса от 11.50, а реално имам изговорени 2.86 лв.
                      Space Star 1.9 DID

Коментар

Re: За коректността на БТК...!!!

Авео написа:
                        ...седя си онзи ден в офиса, гледам телефона и си мисля, че никаква фактура не е идвала от БТК поне два месеца, съответно и нищо не е плащано....мислих на тръгване да мина през офиса им, но останах на бачкане до късно и после забравих...минаха няколко дни и колегите от офиса ми звънят, че телефона звъннал и някакъв електронен глас им съобщил че имаме неплатена фактура с предстоящо спиране на телефона.....тичам веднага аз до офиса им с парички, като дори нямам представа колко трябва да платя. Изведнъж се оказва, че фактурите ги няма, загубили се ...след половин час ровене, все пак успяха да ми направят справка, че дължимата сума е 198 лв... ....направо се опулих, ама ней се, платих ги. Оказа се,че по никакъв начин не могат да ми преиздадат фактура, ами трябвало да ходя на майкината си за префактуриране....отидох, подадох молба за въпросното префактуриране и ми казват да отида след седмица да си получа фактурата.....е 100 пъти им обясних, че фактурата е загубена не по наша вина и че до утре аз трябва да я представя в счетоводството, защото сме регистрирани по ДДС и утре е крайният срок за представяне на дневниците...дигат ръце...как да е, примирих се. Попитах мога ли да видя поне нещо като справка, за да разбера каква е тая сметка - те ми казват да видя в сайта им......от сутринта се мъча да отворя въпросният...- не бачка...е направо съм бесен, ни фактура, ни ДДС, ни справка...ама иначе електронни гласове като от отвъдното ме заплашват със спиране на телефона...уж ги купиха, уж сериозен инвеститор....ала бала.........като всичко в нашата мила родна картинка - ала бала....
                        Аз от два дни те търся на мобилния (0878 7272...) и дава че номерът е грешен или не съществува. Трябваше ми една консултация/препоръка за фирма за дератизация, че в Кокаляне къщата изведнъж се напълни с едни супер дребни полски мишки Накрая звъннах на някаква фирма "ДЕЗКОНТРОЛ", ама нещо много несериозни ми се видяха по телефона...
                        Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Ми това 087... то пак БТК

Коментар

Аз затова съм се отказал тотално от тия джаговръковци.
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

И аз препоръчвам Комисията за защита на потребителите, наистина помагат.Иначе аз съм много доволен от интернета, телефона почти не го ползвам, но все пак другите от семейстово говорят(макс 20лв на месец). Иначе в офиса няма такъв проблем, защото обикновено си идва фактурата или я проверяват на сайта.

Коментар

Working...
                              X