Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изобщо не съм се чудил - директно и връчих телефона да чете! На тортата ли размера или на Дунава в сантиметри?16 см.Обиколка на бюста и ханша?

Коментар

///// написа:
      Изобщо не съм се чудил - директно и връчих телефона да чете!
      Бравос,браточка! Евалла! Само така!А оня мискинин с изневерите скоро нема да се задържи с гадже.
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

`осимнайсиииииии, ако не са лъжа, стига ли?Защо Ирка си мисли, че няма да се задържа дълго с гадже

Коментар

Размерът в сантиметри е 15 х 2,56.На гумите де
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Не знам защо ама на Ирка и вервам Добре, че още се не познаваме, че кой знае к’ви щепе да ги говори за мене ... я по-добре от сега да почна да разпраям, че кот кажи е лъжа :DКой ще ми качи на навигацията карта на Кувейт ? :D
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Щот си коцкааааааааар! И рано или късно ще те изловят и никоя няма да се задържи с теб! Няма жЕна,дето да иска да е втора цигулка.
              Ванга

Коментар

avvasilev написа:
                Зимни или летни? Хващали ли са ви "на калъп"?
                Ванга

Коментар

Има има. Вярвай ми! Аз междудругото в момента съм 2-ра цигулка от 1 година на една......доста по-голяма от мен. Ама хайде да не ставам втория Ники Сикс...

Коментар

Irka_fihi написа:
                    avvasilev написа:
                    Зимни или летни? Хващали ли са ви "на калъп"?
                    Тъкмо 2 пъти в колата. Хич не беше интересно.Гълтате ли?

Коментар

Аз лично никога... Гълтали ли са ви?
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Не. Секс на трезво или с подложка (алкохолец,ама мааалко)?
                        Ванга

Коментар

С подложка!И от двете страни!Мечтаете ли си да няма дитски телевизионни канали?(Бахти писна ми и от Джетикс и от Дисни)

Коментар

Абе като пийна забравям, че трябва да се изморя :D Иначе лягам и гледам тавана :D Ае стига с тез въпроси ча въ плесна уа :DТака и не разбрах ... 2012 ... до там ли сме ?
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ъхъ.Колкото до детските канали- не ни пречат,нашиот дзвер не ги гледа. Какво сънувате?
                              Ванга

Коментар

Яйца, брашно, какао и тн. в готов вариянт Мастурбирате ли?

Коментар

Working...
                                X