В магазинаааааа... Съседската крава на село найш кво убаво мляко дава! Е те там е млякото. Какво разбирате под "народен будител?"Нямам любим режисьор,гледам квот ми се гледа,без значение кой го е снимал.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
Irka_fihi написа:Пууу,ски не съм карала от дете, а много ми се иска! Ето един въпрос специално за теб - как мина първата брачна нощ? Може и други семейни да ми отговорят.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Интересно е,че народни будители има май само в България На въпроса на Ирка:Човек с по-отворени очи от заспалата пасмина,наречена български народ(общество,гражданство ит.н.).И за да не се обиди някой:И аз влизам в горната квалификация,карам по инерция от близо 15 години и имам силно изявена и лично моя гражданска позиция само когато съм на масата. Въпрос:Харесвате ли си гумаджийницата?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Интересно е,че народни будители има май само в България На въпроса на Ирка:Човек с по-отворени очи от заспалата пасмина,наречена български народ(общество,гражданство ит.н.).И за да не се обиди някой:И аз влизам в горната квалификация,карам по инерция от близо 15 години и имам силно изявена и лично моя гражданска позиция само когато съм на масата. Въпрос:Харесвате ли си гумаджийницата?
Коментар
-
Irka_fihi написа:От вчера,щот пак почнаха да къртят по никое време, у 15.40ч.За торта не те питам, да беше дошъл на "онова място". С каква салатка предпочитате да пиете ракията си?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар