Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В магазинаааааа... Съседската крава на село найш кво убаво мляко дава! Е те там е млякото. Какво разбирате под "народен будител?"Нямам любим режисьор,гледам квот ми се гледа,без значение кой го е снимал.
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
      Пууу,ски не съм карала от дете, а много ми се иска! Ето един въпрос специално за теб - как мина първата брачна нощ? Може и други семейни да ми отговорят.
      Както MALONE е писал това с първата брачна нощ го няма вече. След като си станал към 8 часа, цял ден търчане и на крак, след това цяла вечер вихрене по дансинга на ресторанта, после продължаване на купона в бар до 5 часа сутринта- като смятам са си почти 24часа неспиране. Така че минахме през едно Барзо хранене да си вземем хамбургери и като се прибрахме в хотела само чакахме да помиришем възглавниците и умряхме.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

Интересно е,че народни будители има май само в България На въпроса на Ирка:Човек с по-отворени очи от заспалата пасмина,наречена български народ(общество,гражданство ит.н.).И за да не се обиди някой:И аз влизам в горната квалификация,карам по инерция от близо 15 години и имам силно изявена и лично моя гражданска позиция само когато съм на масата. Въпрос:Харесвате ли си гумаджийницата?
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
          Интересно е,че народни будители има май само в България На въпроса на Ирка:Човек с по-отворени очи от заспалата пасмина,наречена български народ(общество,гражданство ит.н.).И за да не се обиди някой:И аз влизам в горната квалификация,карам по инерция от близо 15 години и имам силно изявена и лично моя гражданска позиция само когато съм на масата. Въпрос:Харесвате ли си гумаджийницата?
          Да, даже съм на хонорар за реклама. Като стана въпрос за гуми...употребявате ли кондоми?

Коментар

Тоа пак почна със сексуалните въпроси... Не ползваме! Все едно да ближеш сладоледа през опаковката! Всяка сутрин ли имате ерекция?
            Ванга

Коментар

Колата и по надолнището върви по ерекция Отзад или отпред?

Коментар

Абре ти верно с тез въпроси ... отпред :DКак сте с модерните технологии ... макя им миризлива
                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Мноо съм зле,баце! Хич ме нема,ужас! Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Обичате ли обикновени бисквити?
                  Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Мноо съм зле,баце! Хич ме нема,ужас! Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Обичате ли обикновени бисквити?
                    ШШШШ,ти ся и за торта ако питаш От кога не сте псували съседа си?
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

От вчера,щот пак почнаха да къртят по никое време, у 15.40ч.За торта не те питам, да беше дошъл на "онова място". С каква салатка предпочитате да пиете ракията си?
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        От вчера,щот пак почнаха да къртят по никое време, у 15.40ч.За торта не те питам, да беше дошъл на "онова място". С каква салатка предпочитате да пиете ракията си?
                        Каквато има.С каква ракия предпочитате да си ядете салатата ?
                        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                        Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                        Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Е па със сексисалатка! Аз съм кат’ цигански казан - кот’ сипеш - туй.Ако получите смс от старо гадже да се видите, ще го споделите ли с настоящата половинка?

Коментар

Ми къ? Естествено!Ти да не би да получи и се чудиш ся ко да прайш?
                            Ванга

Коментар

Мне. Няма да кажа много ясно. Няма да ми е интересно.Директно бих и овършал кочината. Винаги съм бил За изневерите За личното пространство и тн. По случая ще отворя една Каменица, макар бира да не близвам.Правили ли сте кекс сред природата?

Коментар

Кекс - не,ама бисквитена торта... Правила съм,ми къ мислиш ти?Размер в сантиметри?Без преувеличения,моля!
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X