Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkor написа:
    Жена + гаджета ... интересно как се поддържа всичко това Изневерявали ли сте на жена/мъжа си ?
    С много нерви и гимнастики. Словесни.Да, на въпроса.
    Irka_fihi написа:
    Защо "чуждото" е по-интересно от собствената жена?
    Чуждо, свое ... на тази плоскост няма да намериш отговора приятелко.В природата се крие всичко.Една нощ слушах някакво предаване по радиото, въобще не знам каква беше темата и в какъв контекст беше казаното от една дама, но го запомних, направи ми силно впечатление.Дамата каза:"Най-голямото зло, което църквата е направила на човечеството е, че е внушила, и продължава да внушава, догмата "докато смърта ви раздели". Няма живо същество в природата, което да се обвързва по този начин с половинката си. Следователно, такъв начин на живот противоречи на природата. Животните са събират заедно, имат поколение, след това още един сезон, трети евентуално, но никой и нищо не им пречи да си намерят нов партньор, когато си омръзнат или се разделят по друга причина. Не изпитват драматични чувства, скандали и т. н. освен борбата между мъжките екземпляри, което си е заложено, но там любовта няма място."Ние сме най-висшите същества, но така или иначе сме животни и би било редно да се подчиняваме на природата, а не на наложени емоционални или морални догми.Много ми хареса това разсъждение, въпреки 19-те ми години семеен живот. Вчера станаха толкова и ако добавим двете, когато сме били несемейни, стават 21.Кога има сбирка на похотливите, че да се появя в цялата си прелест.
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Във вторник е най-многолюдно! Ох, аз съм малко романтичка по природа и не мога да приема "забежките", но не е изключено след време да си променя мнението. Все пак имам само 5г.стаж като обвързана жена. Съгласна съм обаче,че клеймото "докато смъртта ви раздели" е супер тъпо и никога не подхождам с такава нагласа към една връзка! Харесвате ли секса на нестандартни места?
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Да, последния път си изкарах ангелите, че чистачката на мола ще влезе в тоалетната...Нека е същия въпроса.

Коментар

Не, не ... обичам да ми е мирна главицата ... зависи си и от случая де Любима манджа ???
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Оф,беееееееее,с тия манджиииии! Паприкаш,кюфтета с бял сос,сиренье по шопски,секви гюведжета,супи,салати...майкоооооооооо,умирам от глад! Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Любим автор и книга?
            Ванга

Коментар

Аз тъкмо рещих да пиша в тая тема и ти ме заби с въпрос. Любима книга и автор нямам ама последното което четох беше на Марио Пузо и ми хареса.Идва време за зимни спортове. Карате ли ски и къде?????
              Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
              Ex.Opel Astra

Коментар

Пууу,ски не съм карала от дете, а много ми се иска! Ето един въпрос специално за теб - как мина първата брачна нощ? Може и други семейни да ми отговорят.
                Ванга

Коментар

Бя ... първата брачна нощ не беше по особена от многото други съвместни нощи преди да се оженим.То това да не е като едно време, да видя циците на булката за първи път през първата брачна нощ.Иначе ... знам ли ... аз особена разлика не усетих, предполагам и чисто новата ми жена също, беше си както преди, приятно.Първата физическа изневяра как беше, това е интересно?Или пък първата нощ с половинката, но още кате сте били гаджета.Аз обикновено се дъня, но явно добре се оправдавам и ми дават втори шанс и тогава се предствям [като че ли] добре.Поне оплаквания досега не съм получавал, все ми "носят мед" дълго време след това.
                  www.cyxap.com

Коментар

Първата е свързана с доста адреналин.Почти като екстремен спорт е! После сигурно се свиква...Аз не знам,не стигнах дотам.Любим кинорежисьор?
                    I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оня ... Quentin Tarantino.В почти всички филми, коити съм му гледал винаги има по един поне 10 минутен ултратъп диалог, иде ти да спреш филма и да се самоубиеш.Да кажем, като този в началото на Reservoir Dogs, в кафенето.Ето го, давайте до 40-та страница, УЖАС ...Въпроса остава.
                      www.cyxap.com

Коментар

Люк Бесон, Куентин Тарантино, Джордж Лукас, Ридли Скот... Има и още, ама тези се "отличават" Същия въпрос.
                        Alfa 159 SW 2.4 Ti
                        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Да подкрепим българското - Николай ВолевНямам въпрос
                          Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Нека го задам азХаресвате ли новия nesquik 3в1 Сега ще има отново въпроси от рода, защо си препоръчваш гумаджийницата и тн...

Коментар

coolboby написа:
                              Нека го задам азХаресвате ли новия nesquik 3в1 Сега ще има отново въпроси от рода, защо си препоръчваш гумаджийницата и тн...
                              Харесвам го ,и биричката си харесвам.Какво Ви е мнението за Хелоуин?
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хелоуин не ми харесва, за американчетата става, ама не и аз нас и не би трябвало да си присвояваме техните празници. При нас също сме имали подобни например коледарите, които от врата на врата са обикаляли и са пеели песни, за разлика от американците които се обличат смешно и .....абе ако няма повод за напиване може да се използва.Абе къде е млякото?
                                --Старата ръжда любов не хваща!--
                                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                                X