Моето бъдеще са децата ми (едното предстящо) и денонощно мисля за тях.Има ли място за матрак в багажника на Мареа комби?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
gamma написа:За теб винаги :D Готвя най-пръдливия боб, който сте яли някога Плащали ли сте сметка за телефон над 100лв.? Моля тези с фирмените да си траятFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Хилядарка долу-горе ни е достатъчна, но май в повечето случаи не стига... 450 - 500лв. са ни сметките - ток, вода, телефони, кабелна, интернет, кредит + кредитни карти100-тина лв. за бензин за колатаКаквото остане е за папане...Същия въпрос.Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma - евала Ние тука по софийско ... И аз като колегата по-горе гледам да се въртя около хилядарката, ама все излиза нещо непредвидено и ми такова таковката ... А сега съм и безработен и мани бегай ... утре почвам активно да търся работа, че ... И май ми харесахте въпроса ... да видим следващият с колко парички изкарва ... ?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Наркотици не съм пробвала, само треволяк ,марихуана, ама така здраво се напуших веднъж...бях подложила и 4-5 облака,малеййййййй! Неква холандска беше,много силна... Май навлизам в много подробности. Та ме отказа завинаги от тревата това напушване.Ичкин,боб готвя само по предварителна заявка,щот трябва да се накисне. За парите бях писала някъде напред по страниците - караме с 1400 на месец,ама не стигат до никъде - наем,сметки,дете,бебе,ала-бала,газ за колата....ужас! Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 Аз също съм мнооого против да ползвам мъжо на ближната,адски гнусно е!!! Но имам такива приятелки! Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_45 Майка ви харесва ли гаджето/жена ви?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Майка ми харесва и жена ми и гаджетата ми.Жена ми не ми харесва гаджетата, иска да им вади очите.Мислите ли, че чувствата ви към гаджето ще се запазят/са се запазили след ... да кажем 15 години заедно..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Жена + гаджета ... интересно как се поддържа всичко това На въпроса : Аз изждържах с жена ми 10 години (4г преди брака и 6 след него) така че 15 години е твърде голям период за прогноза ... но си мисля че по скоро няма да са същите след толкова много години.Сега само гаджета поддържам Не съм следил темата затова рискувам да повторя въпрос но ...Изневерявали ли сте на жена/мъжа си ? Irka_fihi - че запознай ме с няколко от тях Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
Коментар
-
Заповядай някоя вечер на репетиции и ще имаш възможност да си избираш, като в магазин за ел.уреди - моми,омъжени,разведени, с деца,без деца... А някои от тях са доста похотливи - особено омъжените!На въпроса - не съм изневерявала на половинката си, аз съм изключително моногамна личност. Колкото до чувствата - ще отговоря след 10г.Мисля,че все пак чувствата охладняват след дълги години съжителство и трябва да се поддържа тръпката. Защо "чуждото" е по-интересно от собствената жена?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар