fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
fihi написа:Малии много подробно го даваш.По въпроса: Скоро постъпих малко егоистично и мисля още по-скоро да се реванширам.Изолзвате ли Градския транспорт?Кои новини предпочитате - Нова или бТВ и защо?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз не работя от средата на Април. Разчитам на родителите ми, но това ще е до едно време. В момента съм на 19 години, студент и живея в родния си град с родителите си. Което малко или много са по-малко разходи, ако бях в друг град на квартира. Семестъра ми е 450лв. и надявам се в най-скоро време да си намеря прилична работа, макар на ден да се пускат в джобс по 10-15-20 обяви, но уви никъде не кълве. Хайде стига съм мърморил. Ако някой има нещо предвид за работно място във В.Търново слушам го Какво предпочитате - лятна почивка на море, или зимата на някой курорт? Лично аз не съм ходил на почивка зимата, макар зимата да ми е любим сезон. Не знам защо точно ми е любим, но намирам красота в снега по дърветата и как се сипе снега.ПС. Ебати поста!
Коментар
-
Аз сега си почивам и не работя. Като има кой все още да ми дава парите. :D :D :D :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
coolboby написа:Аз не работя от средата на Април. Разчитам на родителите ми, но това ще е до едно време. В момента съм на 19 години, студент и живея в родния си град с родителите си. Което малко или много са по-малко разходи, ако бях в друг град на квартира. Семестъра ми е 450лв. и надявам се в най-скоро време да си намеря прилична работа, макар на ден да се пускат в джобс по 10-15-20 обяви, но уви никъде не кълве. Хайде стига съм мърморил. Ако някой има нещо предвид за работно място във В.Търново слушам го Какво предпочитате - лятна почивка на море, или зимата на някой курорт? Лично аз не съм ходил на почивка зимата, макар зимата да ми е любим сезон. Не знам защо точно ми е любим, но намирам красота в снега по дърветата и как се сипе снега.ПС. Ебати поста!Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.
Коментар
-
=Rudi= написа:"Металика" ми са любимата група. Сам ли съм слушам само тях, а иначе повечето я караме на радио.Колко коли имате в семейството?Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.
Коментар
-
Лошото време по никакъв начин не ми влиае върху настроението. Било то слънчево или мрачно,бурно или притихнало след буря,не оказва някаква депресия. Единственното което е при лошото време е,че трябва да се внимава когато си на път и да се вземат необходимите мерки в предвид. Мислите ли за собственото си бъдеще като цяло?Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар