Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

fihi написа:
    Изолзвате ли Градския транспорт?
    Да, използвам го когато г-н Фиат е на боя в Ауто Италия, понеже го бавят цяла седмица или когато давам колата за временно ползване... Обикновено с талони за 10 пътувания, защото обичам да ми е евтино.Кои новини предпочитате - Нова или бТВ и защо?

Коментар

fihi написа:
      Малии много подробно го даваш.По въпроса: Скоро постъпих малко егоистично и мисля още по-скоро да се реванширам.Изолзвате ли Градския транспорт?
      Не, защото няма как. Но бих използвала ако ми е по-бързо от личния автомобил или няма къде да паркирам. За съжаление по-бързо е само метрото, а метро има само в София, а къде да паркирам винаги намирам. Затова вероятно няма да го ползвам скоро и поради факта, че нямам "редовна" работа.
      Кои новини предпочитате - Нова или бТВ и защо?
      Интернет. По-бързо, пък и всеки ден кибича в интернет. А новините по ТВ-то не ми харесвам много, защото новините са вечно лоши (Не че в интернет не са, но имам избор какво да чета), независимо колко добри неща са станали през деня. Мисля, че откакто спрях да слушам новини съм станала по-позитивен човек, дори когато трябва да чета лоши новини и да цъкам с език. Това съм го забелязала и в мои познати, които също, след като спряха да гледат новините по ТВ-то, започнаха да се усмихват повече и спряха да се оплакват за глупости, а гледат много по-положително на живот като цяло.И тъй като вече разбрахме fihi на колко места работи. Вие на колко места работите и мислите ли за още една работа?
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Аз не работя от средата на Април. Разчитам на родителите ми, но това ще е до едно време. В момента съм на 19 години, студент и живея в родния си град с родителите си. Което малко или много са по-малко разходи, ако бях в друг град на квартира. Семестъра ми е 450лв. и надявам се в най-скоро време да си намеря прилична работа, макар на ден да се пускат в джобс по 10-15-20 обяви, но уви никъде не кълве. Хайде стига съм мърморил. Ако някой има нещо предвид за работно място във В.Търново слушам го Какво предпочитате - лятна почивка на море, или зимата на някой курорт? Лично аз не съм ходил на почивка зимата, макар зимата да ми е любим сезон. Не знам защо точно ми е любим, но намирам красота в снега по дърветата и как се сипе снега.ПС. Ебати поста!

Коментар

Аз сега си почивам и не работя. Като има кой все още да ми дава парите. :D :D :D :D
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

coolboby написа:
            Аз не работя от средата на Април. Разчитам на родителите ми, но това ще е до едно време. В момента съм на 19 години, студент и живея в родния си град с родителите си. Което малко или много са по-малко разходи, ако бях в друг град на квартира. Семестъра ми е 450лв. и надявам се в най-скоро време да си намеря прилична работа, макар на ден да се пускат в джобс по 10-15-20 обяви, но уви никъде не кълве. Хайде стига съм мърморил. Ако някой има нещо предвид за работно място във В.Търново слушам го Какво предпочитате - лятна почивка на море, или зимата на някой курорт? Лично аз не съм ходил на почивка зимата, макар зимата да ми е любим сезон. Не знам защо точно ми е любим, но намирам красота в снега по дърветата и как се сипе снега.ПС. Ебати поста!
            Зимата на някой курорт. Каква музика слушате,докато карате?
            Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
            Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

"Металика" ми са любимата група. Сам ли съм слушам само тях, а иначе повечето я караме на радио.Колко коли имате в семейството?

Коментар

=Rudi= написа:
                "Металика" ми са любимата група. Сам ли съм слушам само тях, а иначе повечето я караме на радио.Колко коли имате в семейството?
                Нямам,ще си търся..... Ще вали ли в събота....... сняг М/у другото,съпругата ми е от Силистра!
                Не е важно да приказваш много,защото изричаш думи които не трябва.
                Важни са мислите и малко слова,но да са точни и правилни.

Коментар

Едва ли има синоптици във форума :D А дано НЕ вали! Правили ли са ти френска любов докато караш?
                  Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

sim4ata написа:
                    Едва ли има синоптици във форума :D А дано НЕ вали! Правили ли са ти френска любов докато караш?
                    да, но не е безопасно какво е най-извратеното ти сексуално желание
                    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                      sim4ata написа:
                      да, но не е безопасно какво е най-извратеното ти сексуално желание
                      Най-извратеното...вече го изпълних...А вие?

Коментар

coolboby написа:
                        Колегата пита "КАКВО ТИ Е", а не дали си го направил!
                        Fiat Coupe 2.0 20V 98g. Pininfarina

Къде отиваш ти, може би?

Коментар

sim4ata написа:
                          coolboby написа:
                          Колегата пита "КАКВО ТИ Е", а не дали си го направил!
                          Ок, отговора ми е - нямам!!!Въпроса ми е ясен от предния пост!

Коментар

Тука няма въпросчееее...що така,бе Миме? Депресира ли ви лошото време и често ли изпадате в такива състояния?
                            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                            Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                              Тука няма въпросчееее...що така,бе Миме? Депресира ли ви лошото време и често ли изпадате в такива състояния?
                              Виж хубаво дали няма въпрос

Коментар

Лошото време по никакъв начин не ми влиае върху настроението. Било то слънчево или мрачно,бурно или притихнало след буря,не оказва някаква депресия. Единственното което е при лошото време е,че трябва да се внимава когато си на път и да се вземат необходимите мерки в предвид. Мислите ли за собственото си бъдеще като цяло?
                                Уважавам тези,които ме уважават!
                                Clube do Marea!

Коментар

Working...
                                X