Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re:

super_s написа:
    човека спира да съществува за мен за да не правя същатата грешкаколко пъти мислите че сте се влубвали наистина
    Наистина, два, а може би три пъти, за единия път не мога да преценя, малък чекиджия бях още.На ужким, много пъти.Епилирате ли се?
    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
    www.cyxap.com

Коментар

Re:

Malone написа:
      super_s написа:
      човека спира да съществува за мен за да не правя същатата грешкаколко пъти мислите че сте се влубвали наистина
      Наистина, два, а може би три пъти, за единия път не мога да преценя, малък чекиджия бях още.На ужким, много пъти.Епилирате ли се?
      Не ЗА или ПРОТИВ Евро валутата в нашата родината ? (като официална)
      There is a spirit hungry for life.Thirsting for thrill pure exhiliration.It's the spirit of Life.The spirit of joy,the spirit of ecstasy.It's the spirit of ITALY and it lives in the heart of every UNO TURBO!!!

Коментар

ам евро валутата мисля че няма да е много лошо нещо...поне по лесно ще смятаме колко пари са откраднати че сега като ми ги кажат ...едикой си завлякъл държавата с 7 438 939 Евро почвам да ровя за курса за да сметна в левове...после поне това няма да ми се налага и ще ми е ясно...а вие оглеждате ли огледалата преди да се престроите
        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

На подвеждащи въпроси няма да отговарям! Предпочитам дневното каране,защото не виждам добре през нощта и се чувствам много несигурна. Ама и това е подвеждащ въпрос. Как се съвземате след смъртта на близък човек?
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Не съм преживявал такава все още, а то все пак зависи колко близък.За близки считам моето семейство и родителите ни.Ако не се епилирате, защо?Смятате че е по секси да си "рунтав" или ви мързи?
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Миии... друга е причината. Причината е: "Колега... не ме занимавай с глупости."П.П. Винаги като се намери някоя "отворена" на която това и пречи и предлагам да си махне зъбите и да си направи кастанети щото и на мен ми пречат като... Във колата или върху колата?

Коментар

Колега как така във колата, като видях в какво състояние ти е салона, това ще е направо грехота.По колко кафета пиете на ден? И пиете ли кафе сутрин в колата?

Коментар

fihi написа:
                  По колко кафета пиете на ден? И пиете ли кафе сутрин в колата?
                  Точно по 3 на ден, всеки ден без изключение. В колата нито пия, нито ям.След колко време ви омръзва любимата играчка (колата) и с каква искате да я смените в момента ?
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Винаги ми се кара нещо различно. Бих карал impreza wrx stiКое радио обичате да слушате докато шофирате?

Коментар

VIN написа:
                      Винаги ми се кара нещо различно. Бих карал impreza wrx stiКое радио обичате да слушате докато шофирате?
                      Което има повече музика, или се хваща по-добре. Играете ли покер?
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

стабилно, в PokerStarsвзимали ли сте голяма печалба от хазартни игри?
                        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

reter написа:
                          стабилно, в PokerStarsвзимали ли сте голяма печалба от хазартни игри?
                          да, от рулетка и покер Голям късметлия съм, освен майстор де. От рулетка мисля около 300 евро, а от покер - около 250. Но играя с малки суми и не редовно.В колко часа си тръгвате от работа?
                          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                            В колко часа си тръгвате от работа?
                            Точно в 17:30 и нито минута повече :D .Промени ли се и в каква посока финансовото ви положение през тази година ?
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Аууууууууууу,много зле е ситуацията. Малък анализ ще направя - Иван работеше на 3 места,сега на 2 - съответно - по - малко доходи. Един ...от форума ни дължи доста пари.Имаме да връщаме доста пари до края на тази година.Аз взимам 300лв. майчинство и детски. Е,кажете ми с 1300лв. как се гледат 2 деца и то на квартира? Кога за последно сте правили някакъв жест на човека до вас?
                              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                                Аууууууууууу,много зле е ситуацията. Малък анализ ще направя - Иван работеше на 3 места,сега на 2 - съответно - по - малко доходи. Един ...от форума ни дължи доста пари.Имаме да връщаме доста пари до края на тази година.Аз взимам 300лв. майчинство и детски. Е,кажете ми с 1300лв. как се гледат 2 деца и то на квартира? Кога за последно сте правили някакъв жест на човека до вас?
                                Малии много подробно го даваш.По въпроса: Скоро постъпих малко егоистично и мисля още по-скоро да се реванширам.Изолзвате ли Градския транспорт?

Коментар

Working...
                                X