Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

отг

преди Ходих често откакто се зажених по рядко но ми се иска да наваксам.Подготвяте ли бегачките за зимата или ще зимуват по гаражите
    Нека Спрем Войната По Пътищата !!!
    http://forum.fiat-bg.org/profile.php...profile&u=8539

Коментар

ами уж я подготвям , сега зимни гуми , евентуално и амортесьори , но не я и карам толкова често зимата.зависи от времето навън.глезите ли колите си ?
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Да, милвам я нощем и я лижа.Каква музика слушате в колата си и в къщи?
        .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
        www.cyxap.com

Коментар

Като се почне от чалга.. комерсиална чалга та се стигне до мазна чалга... За протокола..не съм циганин :DХаресвате ли чалга?

Коментар

Някои песни, да.Във връзка с твоята забележка, харесвам Софи Маринова, Сашо Роман, Азис, въпреки, че не съм мангал.Не слушам простотии от рода на "Каъв си ти бе, нямаш никакви комплекси ..." и подобни аграрни експликации.В някои случаи си пускам ултра мазни кючеци, но да са от професионални цигански музиканти. Има емоция в тяхната музика.Под "ултра мазен кючек" разбирам нещо като "Каба Зурна".Късам им дробчетата в Котел, като мина бавно в 4 часа сутринта с отворени прозорци.Иначе Bruce Springsteen, Nigthwish, Metallica, най-вече AC/DC, по класически рок и хеви метъл.Търсите ли връзка между това, което чувствате в момента и музиката, която си пускате?
            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
            www.cyxap.com

Коментар

Абсолютно! Когато съм тъжна,си пускам Марк Антъни,Ищар,Георги Христов,Ваня Костова,Тони Димитрова, става ми още по-криво и се наревавам с кеф! За весело - Наталия Орейро и некво друго латино и се кълчотя като изоглавена. Страх ли те е от самотата?
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                Абсолютно! Когато съм тъжна,си пускам Марк Антъни,Ищар,Георги Христов,Ваня Костова,Тони Димитрова, става ми още по-криво и се наревавам с кеф! За весело - Наталия Орейро и некво друго латино и се кълчотя като изоглавена. Страх ли те е от самотата?
                Никак даже... Колко често си купувате обувки?
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

хаха

хаха веднъж годишно или ако се скъсат.все пак не сме богати Нощно или дневно шофиране предпочитате?защо?

Коментар

ele написа:
                    Irka_fihi написа:
                    Никак даже... Колко често си купувате обувки?
                    Като си купя боклуци през 2 месеца Като си купя адидас или найк - по година,година и половина карам.Кой ви е любимия сезон ?
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

По-принцип всеки един сезон има нещо красиво в себе си. Специално за любим,като че ли е лятото. Как постъпвате ако някой/я който смятате за близък/ка,предаде доверието ви?
                      Уважавам тези,които ме уважават!
                      Clube do Marea!

Коментар

гррр

чесно ли е да ме прескачате

Коментар

Re: хаха

super_s написа:
                          хаха веднъж годишно или ако се скъсат.все пак не сме богати Нощно или дневно шофиране предпочитате?защо?
                          Дневното шофиране е не чак толкова натоварващо,но също е зависещо от достоа неща. Аз предпочитам дневно шофиране,а защо ли? Физически си натоварен по малко,за разлика от нощното.
                          Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                            По-принцип всеки един сезон има нещо красиво в себе си. Специално за любим,като че ли е лятото. Как постъпвате ако някой/я който смятате за близък/ка,предаде доверието ви?
                            Clube do Marea!

Коментар

човека спира да съществува за мен за да не правя същатата грешкаколко пъти мислите че сте се влубвали наистина

Коментар

Re: гррр

super_s написа:
                                честно ли е да ме прескачате
                                Нощно, защото е като в компютърна игра-движиш се като в тунел и виждаш само до обхвата на фаровете, без да се разсейваш от пейзажа-само лентата на пътя. Това е при слаб трафик, извънградско на дълъг път. За къси разстояния предпочитам през деня.Да питам ли или продължаваме по другата линия въпроси? :D

Коментар

Working...
                                X