Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

След малко тръгвам на работа...колата счупена и трябват бая пари А вие какво ще правите днес
    Тря'а напиша нещо тука, нали

Коментар

GbGzTeaM написа:
      След малко тръгвам на работа...колата счупена и трябват бая пари А вие какво ще правите днес
      същото. Ще работя. Трябва да прибера и масата, столовете от градината и да изхвърля барбекюто преди да е завалял дъжд.В колко ставате през уикенда?
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Днес мисля да си почивам ,че утре пак ме чак работа.
        Виж бейби не сме глупаци,
        ние сме отбор от здравеняци.
        Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
        така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
        http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

и през уикенда и през седмицата ставам по едно и също време...към 06:20ч...навик...днес мисля да си наснимам колицата после да отидем малко да покараме АТВ към Брезник после на карт в Благоевград и накрая боулинг в София а вие обикаляте ли яко аааа
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Inessita написа:
            Не че нещо.... ама тази тема, малко почва да ми прилича на една друга темичка, която по стечение на обстоятелства беше заключена.
            Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Това си помислих и аз! Споко,ще заключат и нея! Искам да отговарям на въпроси!Дидо - зависи кой ми е седнал на мястото и в какво настроение съм! Ако човекът не ми е особено приятен,"любезно" го замолвам да го освободи. kiselo - мое ли така брутално да ме дразниш,бе човек? Живко - липсва ми,естествено,иска ли питане? Има ли разминаване между "поведението" ви тук във форума и в "живота"? Задавам го този въпрос,защото ми прави впечатление за много хора,че са супер отворени като пишат тук, а "наяве" са доста хрисими! Което адски ме дразни,съответно!
            "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
            Ванга

Коментар

Същият съм си.След малко ще ходя до Овча Купел, да мина ли да те взема за срещата?
              Ex Fiat 126P
              Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
              Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
              Alfa Romeo 147 1.6 TS
              Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Не не ме вземаи . Какви цигари пушите ?
                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Аз лично не пуша , но за сметка на това пия много здраво.А вие?
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Пуша,пия рядко и тези три неща :P Търпелив човек ли си?

Коментар

Принципно, да. Трудно се паля, но когато стане това цял ден може да ми е крив.Обичате ли сладко и солено. Примерно палачинка с шоколад и сирене или макарони със сирене и захар?

Коментар

Да кльопам ги такива диня със сирене, палачинка със мармалад и сирене, абе става.....Време ли ви е да се жените или ви е рано още?
                        --Старата ръжда любов не хваща!--
                        156 sportwagon 1,9 jtd 115
                        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Хаххаха аз минах през това веднъж Хич не мисля и да повтарям Усмихнат/а ли си?

Коментар

през повечето от времето съм усмихнат да , ама става кофти някой като ми развали настроението.нещо на работа да съм се ядосал или някой кретен и ставам лош колежке ти кой набор си,че си преминала през женитбата ? :P
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

73 Колега защо питаш?

Коментар

е питам ся , на снимката изглеждаш по-млада колко често ходите на диско (аз в петък ходих и се разцепих) :D
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X