Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Смятам се за много привлекателен. Проблемът е че жените не ме смятат за такъв. хахахахахахахахахахаха
    Виж бейби не сме глупаци,
    ние сме отбор от здравеняци.
    Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
    така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
    http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

ogi28b написа:
      Това са 2 въпроса. Не е позволено (или поне е неморално ) първо да правиш секс в задния край на храносм. система, после в предния. Но все пак е важно да ви харесва.Кога за последен път си припомнихте или прочетохте изцяло ЗДП и ПП ЗДП ?
      Преди 10 месеца взех книжка. Не съм ги срещал тези,Даже незнам какво значи това.Какъв мобилен телефон ползвате ?
      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Мобилен. Нокиа Е51 и Нокиа 2600 мисля такъв беше 2-рия!Самозадоволявате ли се?

Коментар

Нокиа N81 8GB.
          Виж бейби не сме глупаци,
          ние сме отбор от здравеняци.
          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Всеки ден, понякога и по 2 на ден. Защо всеки втори въпрос е свързан с кекс ?

Коментар

Първо защото това ни е в главите и второ какво му е лошо на секса?Хоби?

Коментар

Да карам кола на дълъг път.Можеш ли да готвиш мусака?
                ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Не че нещо.... ама тази тема, малко почва да ми прилича на една друга темичка, която по стечение на обстоятелства беше заключена.

Коментар

T_SHOW написа:
                    Да карам кола на дълаг път.Можеш ли да готвиш мусака?
                    Мнеее... Нито бъркани яйца.Дразнят ли те флеймърите?

Коментар

Не им обръщам внимание.Коя година е произведена колата ВИ?
                      ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Ако знаех какво е "флеймър", сигурно (такива дето се палят по различни въпроси ли е?... има и хора от село, ний такива думички тука си нямаме )Какво правите, когато някой ви седне на мястото ?

Коментар

Малииииии - 2 въпроса.4-ти декември 89 е колата.Обикновено който ми седне на мястото и има бременност впоследствие Липсва ли ви ники-сикса във форума?

Коментар

Не го знам и затова не ми липсва :D Какво му е лошото на секса?

Коментар

Лошо няма.Лошо е, когато е само "на приказка", като в тази тема.Колко пъти на ден се храните обичайно и кога [сутрин, обед, вечер]?
                              .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                              www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                                Лошо няма.Лошо е, когато е само "на приказка", като в тази тема.Колко пъти на ден се храните обичайно и кога [сутрин, обед, вечер]?
                                Един път, на обед, ако пропусна - не ям Какво ще правите днес?
                                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Working...
                                X