Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

е как бе... това ми е нитрото! мене ми е интересен предния въпрос и ако може да го задам наново, че ми е интересно и друго какво ще кажат, ама споменавайте дали става въпрос за нашия форум
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Секс в колата, да.Последния път имаше един задник и едни ръце на колата След това на другия ден веднага на автомивка Къде предпочитате секса? В купето или на купето

Коментар

coolboby написа:
        Секс в колата, да.Последния път имаше един задник и едни ръце на колата След това на другия ден веднага на автомивка Къде предпочитате секса? В купето или на купето
        На предния капак на Купето - има място за 2 девойки даже След като пръцкте всички, колко често купувате ароматизатори???
        BMW E90 320D
        ех. FIAT COUPE 2.0 16V
        ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
        ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Аз в колата не пръцкам. Но ароматизатори в колата винаги имам по няколко отворени и не отворени. Както казах някъде ползвам на Виктори 2000 с аромат "Hawaian Breeze". Даже ме усещат дали съм минавал с колата, защото ароматизатора е с доста специфична силна миризма, но поносима.Оцапвали ли сте купето с ... бебета в течен вариант

Коментар

о да, имаше едно много мошно петно на задната седалка Отпед или отзад? Смъсъл на предната или задната седалка предпочитате да го правите?
            Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
            Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Ми при Браво, на задната...дърпам седалките максималко напред и гътам облегалките Чупили ли сте нещо по време на секс ... където и да е

Коментар

Леглото в спалнята ми беше счупено на 3 места. Явно задната седалка в колата е по качествена. Една мацка, си беше забравила лаковете на таблото на колата ми. За капак на всичко, по това време си бях лепил една касета с лак за нокти и пръстите ми също бяха изцапани. Нямате си идея, какъв бъзик отнесох от приятелите ми после, като видяха всичко това.Имали ли сте подобна издънка?
                Fiat Marea TD100

Коментар

Моето мнение е че колите с две врати са с предимство, когато става дума за секс. Като я заклештиш на задните седалки и просто няма къде да бяга. :D :D :D :D
                  Виж бейби не сме глупаци,
                  ние сме отбор от здравеняци.
                  Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                  така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                  http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

iuly_vn написа:
                    Леглото в спалнята ми беше счупено на 3 места. Явно задната седалка в колата е по качествена.
                    Ха, на един приятел му беше счупено леглото на четири места. От чекии.Пък на който му бягат приятелките ... да, с две врати е по добре.Иначе е без значение.Имате ли влажни кърпи в колата?
                    .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                    www.cyxap.com

Коментар

Имаме,ама от време на време,щот все ги качваме вкъщи,после пак ги сваляме и така до безкрай! Искали ли сте да имате интимни отношения с някого от форума? Това се отнася за хора,които познават други,ама не е и задължително да се познават.
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Имаме,ама от време на време,щот все ги качваме вкъщи,после пак ги сваляме и така до безкрай! Искали ли сте да имате интимни отношения с някого от форума? Това се отнася за хора,които познават други,ама не е и задължително да се познават.
                        Да.За колко лева сипвате бензин/нафта в колата най-често?
                        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

До 20 лева максимум газ,а бензин не повече от 10 лева. Световна криза е все пак. :D
                          Виж бейби не сме глупаци,
                          ние сме отбор от здравеняци.
                          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Няма въпрос!Сипвам винаги до горе.Смятате ли се за привлекателен/привлекателна?
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Не. Даже напротив. Но събитията напоследък ме карат да се замисля.Смятате ли, че в секса има непозволени неща или е важно да ви харесва?

Коментар

Това са 2 въпроса. Не е позволено (или поне е неморално ) първо да правиш секс в задния край на храносм. система, после в предния. Но все пак е важно да ви харесва.Кога за последен път си припомнихте или прочетохте изцяло ЗДП и ПП ЗДП ?

Коментар

Working...
                                X