е как бе... това ми е нитрото! мене ми е интересен предния въпрос и ако може да го задам наново, че ми е интересно и друго какво ще кажат, ама споменавайте дали става въпрос за нашия форум
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
coolboby написа:Секс в колата, да.Последния път имаше един задник и едни ръце на колата След това на другия ден веднага на автомивка Къде предпочитате секса? В купето или на купетоBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Аз в колата не пръцкам. Но ароматизатори в колата винаги имам по няколко отворени и не отворени. Както казах някъде ползвам на Виктори 2000 с аромат "Hawaian Breeze". Даже ме усещат дали съм минавал с колата, защото ароматизатора е с доста специфична силна миризма, но поносима.Оцапвали ли сте купето с ... бебета в течен вариант
Коментар
-
Леглото в спалнята ми беше счупено на 3 места. Явно задната седалка в колата е по качествена. Една мацка, си беше забравила лаковете на таблото на колата ми. За капак на всичко, по това време си бях лепил една касета с лак за нокти и пръстите ми също бяха изцапани. Нямате си идея, какъв бъзик отнесох от приятелите ми после, като видяха всичко това.Имали ли сте подобна издънка?Fiat Marea TD100
Коментар
-
Моето мнение е че колите с две врати са с предимство, когато става дума за секс. Като я заклештиш на задните седалки и просто няма къде да бяга. :D :D :D :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
iuly_vn написа:Леглото в спалнята ми беше счупено на 3 места. Явно задната седалка в колата е по качествена..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Имаме,ама от време на време,щот все ги качваме вкъщи,после пак ги сваляме и така до безкрай! Искали ли сте да имате интимни отношения с някого от форума? Това се отнася за хора,които познават други,ама не е и задължително да се познават."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Имаме,ама от време на време,щот все ги качваме вкъщи,после пак ги сваляме и така до безкрай! Искали ли сте да имате интимни отношения с някого от форума? Това се отнася за хора,които познават други,ама не е и задължително да се познават.Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
До 20 лева максимум газ,а бензин не повече от 10 лева. Световна криза е все пак. :DВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
Няма въпрос!Сипвам винаги до горе.Смятате ли се за привлекателен/привлекателна?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар