Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не!За жените - давате ли отзад?

Коментар

Зависи на кой :P Само за секс ли мислиш?

Коментар

Тая вечер да...изобщо днес! Тая нощ пък сънувах.. как..... отзад....бившата си приятелка А снощи се видях с нея... и нищо

Коментар

Къде е въпросаааааааа?Богомилееееееее,кака,разгонил си се нещо...сите ти въпроси само за еване!
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

От мислене за шиене забравих да сложа въпрос...Та.... Обичате ли да се мажете със..... с .......крем против гъбички

Коментар

:D :D :D не,нямам бръчки Какво ти се прави точно сега?/освен секс/Р

Коментар

Тва към Боби ли е отправено питането? Секс не ми се прави,снощи правих - другата година пак! А кво ми се прави? Спи ми се....и ми се яде сладолед.
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Къде ти е въпросителната Ирке?

Коментар

coolboby написа:
                    Къде ти е въпросителната Ирке?
                    Ти нали беше зает

Коментар

Изпуших си фаса.Обичате ли да правите или да ви правят френска любов?

Коментар

coolboby написа:
                        Ми те французите имат 3 сносни неща - френски коняк, френско шампанско и френска любов - и трите ми харесват. Я аз сега да питам. От де я изровихте таз тема?

Коментар

///// написа:
                          coolboby написа:
                          Ми те французите имат 3 сносни неща - френски коняк, френско шампанско и френска любов - и трите ми харесват. Я аз сега да питам. От де я изровихте таз тема?
                          Малко ще си позволя да отговоря и от името на останалите колеги от форума.... Ами наистина не ми беше минало през ума да се пусне такава тема,в която да се засегнат интересите на човек ,идеите и разсъжденията му. Мисля,че е добре да има такава тема която да спомогне за сплотяването на колектива като цяло на ФФБ. А най-вече трябва да благодарим на автора на темата coolboby А сега един въпрос от мен... Напрегнате ли сте и как реагирате когато ви предстои първа среща с даден човек в личен план?
                          Уважавам тези,които ме уважават!
                          Clube do Marea!

Коментар

Напрегнат не. Възбуден, да [емоционално, не физически, подчертавам].Избръсвам се, подстригвам се, епилирам се, опитвам се да направя план на срещата, съобразно ситуацията, в която може да попаднем.Под "ситуация" разбирам всичко, което ви дойде на ума, не само къде ще отидем да пием по нещо и поговорим.Имали ли сте интимно преживяване с човек от този форум [или друг]. Напълно непознат физически, на първата ви среща.Семейните да не отговарят..:: EDIT ::.А, забравих да напиша. Правете си козметиките редовно, а не само преди среща.В противен случай, ако постоянно "долу" изглеждате като разпънат гарван, рискувате половинката ви да се усъмни:"Защо тоя моя [моята] точно сега е решил [решила] да се направи фИешън? Има нещо ..."
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
                              Напрегнат не. Възбуден, да [емоционално, не физически, подчертавам].Избръсвам се, подстригвам се, епилирам се, опитвам се да направя план на срещата, съобразно ситуацията, в която може да попаднем.Под "ситуация" разбирам всичко, което ви дойде на ума, не само къде ще отидем да пием по нещо и поговорим.Имали ли сте интимно преживяване с човек от този форум [или друг]. Напълно непознат физически, на първата ви среща.Семейните да не отговарят..:: EDIT ::.А, забравих да напиша. Правете си козметиките редовно, а не само преди среща.В противен случай, ако постоянно "долу" изглеждате като разпънат гарван, рискувате половинката ви да се усъмни:"Защо тоя моя [моята] точно сега е решил [решила] да се направи фИешън? Има нещо ..."
                              Отговорът ми е ДА :D"Пръцкате" ли в колата си ?
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                                Malone написа:
                                Отговорът ми е ДА :D"Пръцкате" ли в колата си ?
                                Имам активен въглен на седалките и си пръцкам колкото ми душа позволява Правите ли секс у возилото?
                                FIAT FORUM BULGARIA
                                Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Working...
                                X