Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

meril написа:
    Къде е въпроса
    няма, щото нямам въпроси, нещо не ми ги ражда главата, пък и в последно време само отговори давам.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Размера има ли значение?
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Malone написа:
        Размера има ли значение?
        Всичко на тоя свят си има значение Бира от чаша, халба или бутилка ?
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Не пия бира, но ако пия ще е от чаша.Спортувате ли? Аеробно, не анаеробно блъскане в залата.
          www.cyxap.com

Коментар

Отдавна ми мина с блъскането мерака ... бях здравеняк на времето ... Иначе съм минал през какви ли не спортове, и то не любителски просто, но ... няма постоянство у мен ... пък и много контузии ... Сега освен 3 по 100 с препядствие шопска салата, от време на време правя лицеви с допрени ръце и краката на високо и като ми дойде музата и по малко клекове ... Макар, че с удоволствие бих метнал един хандбал, или баскетбол ... Пропуснах, че и тенис поиграйвам веднъж месечно :D Абе ... на болна тема ме хвана ... аре стига съм плямпал ... 20.12.2012г. - какво е за вас това ?!?
            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
              ...20.12.2012г. - какво е за вас това ?!?
              Четвъртък.Играете ли игри във Фейсбук? Фармвил? Mafia Wars?

Коментар

ExGANDI написа:
                Ichkin написа:
                ...20.12.2012г. - какво е за вас това ?!?
                Четвъртък.Играете ли игри във Фейсбук? Фармвил? Mafia Wars?
                Играх Мафиата 1-2 седмици и я заевах ... стана ми скучна ... ся почнах някъв баскетбол там, ама и той не знам до кога ще вирее Четете ли книги ? /Вече не ми хрумва и к’во да питам дагоева/
                Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Чета винаги, когато имам възможност. Но се хващам, че почвам с един автор и ако ми хареса, купувам всичко, което мога да намеря.На месец ми се събират около 60-70 лева за книги, толкова успявам да прочета.Сега съм на тема James Rolins.Какъв ароматизатор използвате в колата си?Нещо спортно, нещо природно или ... има едни дето миришат на турска баня, на сапун?
                  www.cyxap.com

Коментар

Ползвам на Виктори 2000 - хавайски бриз или череша!Правите ли секс в колата и евентуално какви поражения е имало след това

Коментар

Тц тц ... как па ти дойде т’ва у главата ... :DПредната ми седалка се клати и скърца по дупките и много ме дразни ... даже разсипвахме и ароматизатора ... деева после как смърде :DКакто и да е ... повече няма да се повтори :DМахмурлука ... имате ли го и как се лекувате ? :D
                      Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Съвсем малко пъти ми се е случвало да съм бил махмурлия, по принцип рядко пия повече от едно питие, а и това се случва рядко.Но съм се настъргвал един или два пъти през живота си и после ... само сън ме оправя, като болен съм поне 24 часа, лежа и гледам телевизия.Нито ми се яде, нито ми се еве, нищо не ми се прави, само лежа. Ако се сетя в банята да вляза, да се поливам малко с топла вода, може би това ме освежава малко.Обичате ли да правите скъпи подаръци на дама [или на мъж, като отговор за дамите]?
                        www.cyxap.com

Коментар

Ichkin написа:
                          Malone написа:
                          Размера има ли значение?
                          Всичко на тоя свят си има значение Бира от чаша, халба или бутилка ?
                          Немците казват-дават ли ти бира в халба,пий я от халбата,в чаша,от чаша,щом е в бутилка я пий от бутилката.Обичате ли мастичка?
                          Marea HLX 147ps

Коментар

Malone написа:
                            Обичате ли да правите скъпи подаръци на дама [или на мъж, като отговор за дамите]?
                            Обичам да правя скъпи подаръци и се стремя да подарявам винаги нещо хубаво, отколкото само за отбиване на номера.Изкаравате ли достатъчно пари за хубави подаръци за себе си/за близките?
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Парите никога не са достатъчно, но се опитваме Ще ходите ли на протест пред "вашата" банка по повод високите лихви по кредитите?
                              Alfa 159 SW 2.4 Ti
                              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
                              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Хахаххаах,не,защото работя в нея)))Влюбен/а ли си?

Коментар

Working...
                                X