meril написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
Размера има ли значение?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Не пия бира, но ако пия ще е от чаша.Спортувате ли? Аеробно, не анаеробно блъскане в залата..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Отдавна ми мина с блъскането мерака ... бях здравеняк на времето ... Иначе съм минал през какви ли не спортове, и то не любителски просто, но ... няма постоянство у мен ... пък и много контузии ... Сега освен 3 по 100 с препядствие шопска салата, от време на време правя лицеви с допрени ръце и краката на високо и като ми дойде музата и по малко клекове ... Макар, че с удоволствие бих метнал един хандбал, или баскетбол ... Пропуснах, че и тенис поиграйвам веднъж месечно :D Абе ... на болна тема ме хвана ... аре стига съм плямпал ... 20.12.2012г. - какво е за вас това ?!?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
ExGANDI написа:Ichkin написа:...20.12.2012г. - какво е за вас това ?!?Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Чета винаги, когато имам възможност. Но се хващам, че почвам с един автор и ако ми хареса, купувам всичко, което мога да намеря.На месец ми се събират около 60-70 лева за книги, толкова успявам да прочета.Сега съм на тема James Rolins.Какъв ароматизатор използвате в колата си?Нещо спортно, нещо природно или ... има едни дето миришат на турска баня, на сапун?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Тц тц ... как па ти дойде т’ва у главата ... :DПредната ми седалка се клати и скърца по дупките и много ме дразни ... даже разсипвахме и ароматизатора ... деева после как смърде :DКакто и да е ... повече няма да се повтори :DМахмурлука ... имате ли го и как се лекувате ? :DFiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Съвсем малко пъти ми се е случвало да съм бил махмурлия, по принцип рядко пия повече от едно питие, а и това се случва рядко.Но съм се настъргвал един или два пъти през живота си и после ... само сън ме оправя, като болен съм поне 24 часа, лежа и гледам телевизия.Нито ми се яде, нито ми се еве, нищо не ми се прави, само лежа. Ако се сетя в банята да вляза, да се поливам малко с топла вода, може би това ме освежава малко.Обичате ли да правите скъпи подаръци на дама [или на мъж, като отговор за дамите]?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Обичате ли да правите скъпи подаръци на дама [или на мъж, като отговор за дамите]?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Meril
Реклама
Collapse
Коментар