Колкото ми се иска! Статистика не си водя.Верно е готина темата.Любима поза в секса?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
Т.e. "дежа ву"... Да,това е когато имаш предчувствие за нещо но не знаеш какво ще е. В случая при мене беше кофти тъй като щях да се блъсна в един на магистрала "Тракия". Добре,че сме живи и здрави ! А какво мислите за хората с обратни наклонности,независимо мъж или жена?Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
И за мен трябва да е "ву",ама някои го казват "вю". Не е съвсем точно - буквално преведено от френски означава "вече видяно", нещо,което имаш чувството,че ти се е случвало вече.Харесвам гейовете и даже им се кефя.Имам много добър приятел гей и по принцип се разбирам доста добре с тях. С жени-хомо не съм контактувала.Получавате ли факсове?"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Решавам рядко. По точно, ако някой си е забравил вестника и в същото време аз нямам какво да правя.Изневерявали ли сте на половинката си? Имам предвид, чисто сексуално..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Orcinus
Malone написа:Решавам рядко. По точно, ако някой си е забравил вестника и в същото време аз нямам какво да правя.Изневерявали ли сте на половинката си? Имам предвид, чисто сексуално.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар