Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лято естествено. Плаж, бира, голи жени...Вие ли събличате или ви е по-кеф вас да ви събличат (за дрехи става въпрос )?
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

И дветесъщия
      http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

И дветеКъде ще сте на нова година?

Коментар

Още не съм избрала оферта!Същия?

Коментар

С приятели на вила в планината Същия?

Коментар

У един мой много добър Приятел!Какъв подарък очаквате за Коледа?
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

аз малко предварително си го подарих .... но въпреки това съм много щастлив .... имам си нов термостат Същият ?
                Fiat Punto '01, 1.8 16V HGT Abarth

Коментар

Тъкмо ставам и погледнах под елхата, Дядо Мраз ми е донесъл ангренажен ремък и ролки :D .Същият въпрос или може би леко модифициран: Бяхте ли послушни през годината и донесе ли ви нещо добрия старец ?
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Доста послушен бях, всеки ден си пишех домашното и изяждах всичко за да не ме гъта циганчетоОбаче точно по празниците се сдобих с кашлица и хрема и се разболях,сега отвръщам на удара с руйно вино и хубава свинска рибица от село...нека ми е злеСъщия въпрос?
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Ами може да се каже, че бях послушна! А Дядо Коледа донесе малко финанси Какво ви се падна от новогодишната баница?

Коментар

Любов, ама нещо не вървят на там нещата Yellow_Flash_Colorz_PDT_32У вас ли се падна паричката от пиТката?

Коментар

Не в бащата! При мен беше през 2007 и годината премина много успешно!Същия?
                          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Таман 2 пъти ми се падна сумата от 1 евро..втория път щях да я глътна Същия.. ..

Коментар

Ъп де!

Коментар

Определено не се пада на мен Колко често правите секс.. ПС:много готина тема
                                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                                X