Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

eliie написа:
    Какво обичате да си похапвате?
    Ми .... всичко което се продава по магазините и се яде Q. Какво ви липсва за да се чувствате напълно щастливи?

Коментар

една къща в някое яко забито село,без шум,без ток,само вода да имасъщия

Коментар

Труден въпрос-колкото е по задоволен човек,толкова повече иска от живота,и все нещо не му достига да се почуства за малко щастлив.Незнам какво точно ми липсва? Същия?

Коментар

izida написа:
          Труден въпрос-колкото е по задоволен човек,толкова повече иска от живота,и все нещо не му достига да се почуства за малко щастлив.Незнам какво точно ми липсва? Същия?
          Англичаните са го казали отдавна..."Чаша уиски в ръката, топъл пуловер, камина, куче(котка) в краката, Ферари в гаража"....
          SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
            Англичаните са го казали отдавна..."Чаша уиски в ръката, топъл пуловер, камина, куче(котка) в краката, Ферари в гаража"....
            по-скоро Астън Мартин са казали :D

Коментар

Да използвам намалението Кога за последен път ходихте за риба?
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                Да използвам намалението Кога за последен път ходихте за риба?
                Преди 10 години Мъчи ли ви студа днес?
                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
                  Мъчи ли ви студа днес?
                  Не! Аз съм с колата. А в офиса е топличко Q:С какво се топлите през зимата?

Коментар

ПарнУ!Макар, че се повтаря вече въпроса за пореден път: Кога за последно прави секс?

Коментар

coolboby написа:
                      ПарнУ!Макар, че се повтаря вече въпроса за пореден път: Кога за последно прави секс?
                      Не си спомням.. Абе, а какво е СЕКС...
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                        coolboby написа:
                        Не си спомням.. Абе, а какво е СЕКС...
                        SEX = Software Exchange , случва се когато дивелъпърите си разменят сорс и разни дев. китове. Обичате ли си работата? И каква е тя?
                        Lancia Y, 1.2, 60

Коментар

Да.Чертая дигитална карта на р.Дунав за Българския участък.С какво се обличате (ако го правите) вечер, когато си лягате?
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Моята процедура е много странна за дрехите през ноща...когато лягам си сменям бельото! През деня съм с малко по-скъпи боксерки (Помпеа, Джеронимо) с хубав ластик, а вечер се къпя и обувам прости биташки боксерки от 3 лева. А иначе спя с тенискаQ: Същия, че ми е интересно

Коментар

...лятото по боксерки само, а зимата по пижама, но само горнище....и твърде успешно се топля в жена ми... същият...???

Коментар

Аз мразя да спя с дрехи, какви да са те.Колко ти харчи колата градско и каква е?
                                ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

Working...
                                X