Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поради естеството на работата ми не съм ползвал и ден болнични от почти пет години...Същия въпрос.
    Alfa 159 SW 2.4 Ti
    Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
    "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Не съм ползвал болнични никога.Дано не ми се налага Questione: Искате ли повече свободно време или често се случва да ви е скучно?
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Аз съм от онези ненормалните хора, на които им е скучно, ако имат малко повече свободно време. Но предпочитам да съм заета с нещо приятно, защото ако работата ти е скучна, по-добре свободното време (де да имаше кой да ти го плаща, де). Същия.
        We will either find a way, or make one!

Коментар

Слав написа:
          Questione: Искате ли повече свободно време или често се случва да ви е скучно?
          Искам още много свободно време, ако може цялото ми време да е свободно . Да не правя нищо е едно от любимите ми занимания, за което се нуждая от много-много свободно време.Същия въпрос и за следващия.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Слав написа:
            Questione: Искате ли повече свободно време или често се случва да ви е скучно?
            На мен не ми се е случвало да ми е скучно дълго време, винаги се намира нещо което да се направи, а за свободното време, искам аз да си определям кога да съм зает и кога не, а не това да зависи от други хора и фактори. Същия въпрос и за следващия.

Коментар

Смятам, че имам достатъчно свободно време за сега, и винаги си намирам нещо да правя, за да не скучая Q: Ще гласувате ли?

Коментар

Mindzu написа:
                Q: Ще гласувате ли?
                Да

Коментар

Rigel написа:
                  Mindzu написа:
                  Q: Ще гласувате ли?
                  Да
                  Нямам нужните години за да гласувам, а ако ги имах, бих гласувал за този който ми е по-симпатичен...Подкрепяте ли учителите? Прави ли са те?

Коментар

coolboby написа:
                    Rigel написа:
                    Подкрепяте ли учителите? Прави ли са те?
                    Подкрепям всеки който си търси правата в тази държава. За себе си са прави
                    Въпрос. Какво прави днес

Коментар

Въпроса е лесен току що ставам от сън вече втори ден съм безработен и усещам разликата да ставаш по - късно сутринв момента слушам музика и преглеждам форумите.Спичате ли се когато сте на интервю за работа ?
                      Punto 1.4 gt

Коментар

jblmusic написа:
                        Спичате ли се когато сте на интервю за работа ?
                        Случвало ми се е няколко пъти. Q: Същия

Коментар

Веки път.Решил съм да го изкореня това неудобство с всякакви методи Същия
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Ми не ми се еслучвало да ходя на такова събитие,от много години!Не знам дали бих се спекла?Любима група?

Коментар

Depeche ModeКакво обичате да си похапвате?
                              http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Топло мезенце с хубаво червено или бяло вино, в зависимост от мръвкатаСъщия?
                                now. BMW E39 523i '98 170hp
                                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                                X