Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

годините до 5-6 клас докато не се нау4их да пия и да ходя по жени (шегувам се за последното)За или против велосипеда?
    Punto 1.4 gt

Коментар

За,ако в България се помисли повече,направят се вело-алеи,и подлезите се приспособят за този спорт.Иначе съм против да карат по улиците между колите.Хубав спорт.Същия......

Коментар

Твърдо ЗА!Посещавате ли изложби?
        http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Честно казано, не.Обиждали ли сте колата си?
          We will either find a way, or make one!

Коментар

Sienna написа:
            Обиждали ли сте колата си?
            Признавам си обиждал съм я ама тя не ми се сърди...нали си я гледкам Q: Lamborghini или Ferrari
            Fiat Uno 70SX

Коментар

H8ME написа:
              Sienna написа:
              Обиждали ли сте колата си?
              Признавам си обиждал съм я ама тя не ми се сърди...нали си я гледкам Q: Lamborghini или Ferrari
              Ferrari,lambo e VAG
              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Когато много ме ядоса и казвам кошница.А иначе съм я кръстила"калинката Мая" или ферарито.........Как сте си кръстили колата?

Коментар

Викам си му просто ТипчоСъщия?
                  now. BMW E39 523i '98 170hp
                  ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                  ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

На Пандата и виках Пандура или Пандуракис, но Бравото засега си седи без конкретно име. Не ми е дошла музата Същият?
                    RIP Притежателка на горда Panda RIP
                    Bravo 1.2 16V

Коментар

Хмм .. ми на браво как да му викам .. Бравок,Малък звяр ... нищо,което може да засегне чувствата му Същия ..

Коментар

Коментар

На Типо-то преди му казвах "Италианската резачка", та и на Брава-та сега така й казвам!Иначе майка ми и я е кръстила "виолетка", заради цвета! Q: Същият?
                          Space Star 1.9 DID

Коментар

Roko написа:
                            На Типо-то преди му казвах "Италианската резачка", та и на Брава-та сега така й казвам!Иначе майка ми и я е кръстила "виолетка", заради цвета! Q: Същият?
                            Доста интересен цвят, не се ли казваше "пепел от роза"?!
                            SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                              Roko написа:
                              Доста интересен цвят, не се ли казваше "пепел от роза"?!
                              Честно казано не знам! По талон е виолетова! А и снимката в аватара ми е от немското мобиле и там ги водят виолетови!М/удругото друга с такъв цвят в града не съм виждал! Веднъж видях една с Търговишка регистрация, но повече не съм я виждал.
                              Space Star 1.9 DID

Коментар

deadairplane написа:
                                Бравчо, същия
                                и моята колица се казва Бравчо .... адаши Същия..

Коментар

Working...
                                X