Ами, когато ти поставят краен срок, имаш доста добра мотивация да си свършиш работата. Иначе коренноразличните мисли (когато са приятни, разбира се) ти помагат да избягаш от скуката на работата и да си върнеш усмивката поне за минута. Същия?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
BEX---GT написа:Мани-мани, много трудно се настройвам за всякакъв вид работа, възложена ми де, иначе, когато сам искам да правя нещо, то не е работа а почивка(да речем нещо по колата) Лесно ли се влюбвате и бързо ли разлюбвате
Коментар
-
Ами аз не работя,а уча,НО ми харесва това ,което ще уча,така че ДА...Какво мислите за нашата управа(парламент,съдебна власт,изпълнителна власт....)Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Ако сам го искаш и имаш причина, защо не я да питам, кой е карал до прекъсвач и колко често аз бившата сеатка, веднъж на първа, че ме ядоса нещо една....ма после ми стана жално,а имам приятели, които не го правят рядкоа сега ако знаете как ми се кара нещо е така до дупка, ама дизела не носи май... айде, признавайте си...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Ами аз да си призная не съм карал никога до прекъсвач,поради простата причина ,че двувалката няма... Ходите ли по улични гонки и пускате ли се честоFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Ходите ли по улични гонки и пускате ли се честоFiat Uno 70SX
Коментар
-
Predatorsi написа:Ами аз да си призная не съм карал никога до прекъсвач,поради простата причина ,че двувалката няма... Ходите ли по улични гонки и пускате ли се честоBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
..."Хотел Парадизо"- "Guest House Paradiso", няма такава изродщина Предпочитан алкохол?Join My Mafia: http://apps.facebook.com/inthemafia/...rom=1577315779
Коментар
-
BEX---GT написа:пица, пържени картофи, пилешкосмирнофф и бира - за н-ти път го пиша любим звук моя е на уестгейта - след пускане на газта на турбо колаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар