Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ами, когато ти поставят краен срок, имаш доста добра мотивация да си свършиш работата. Иначе коренноразличните мисли (когато са приятни, разбира се) ти помагат да избягаш от скуката на работата и да си върнеш усмивката поне за минута. Същия?
    We will either find a way, or make one!

Коментар

Мани-мани, много трудно се настройвам за всякакъв вид работа, възложена ми де, иначе, когато сам искам да правя нещо, то не е работа а почивка(да речем нещо по колата) Лесно ли се влюбвате и бързо ли разлюбвате
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
        Мани-мани, много трудно се настройвам за всякакъв вид работа, възложена ми де, иначе, когато сам искам да правя нещо, то не е работа а почивка(да речем нещо по колата) Лесно ли се влюбвате и бързо ли разлюбвате
        Чесно казано хич не съм от влюбчивите Харесвате ли си работата си?
        http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Ами аз не работя,а уча,НО ми харесва това ,което ще уча,така че ДА...Какво мислите за нашата управа(парламент,съдебна власт,изпълнителна власт....)
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

за сега съм доста доволен от работата си :D иначе "управата ни", бих я оправил накуп с нещо по-леко, автоматично...нещо като узи гадни хрантутници за или против ефтаназията
            Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Много зависи.Ако става въпрос за раково болен човек,който се мъчи и е на мурфин съм ЗА,за умиращи животнида не се мъчат ДА,за престъпници-пред разстрел-ДА,за самоубийци НЕ!

Коментар

Ако сам го искаш и имаш причина, защо не я да питам, кой е карал до прекъсвач и колко често аз бившата сеатка, веднъж на първа, че ме ядоса нещо една....ма после ми стана жално,а имам приятели, които не го правят рядкоа сега ако знаете как ми се кара нещо е така до дупка, ама дизела не носи май... айде, признавайте си...
                e30 forever!

Коментар

Ами аз да си призная не съм карал никога до прекъсвач,поради простата причина ,че двувалката няма... Ходите ли по улични гонки и пускате ли се често
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                    Ходите ли по улични гонки и пускате ли се често
                    Обичам да ходя но не ми се случва много често а за пускането не защото не виждам смисъл с моята "бегачка" ще ги засрамя сичките и за т’ва п.с. а за прекъсвач и аз никога не съм карал до прекъсвач щото неам таквизи работи се пак съм с карбураторче и то от далечната 85г. е вярно че съм блъскал стрелката на обортомера в обратната посока но това е отделен въпрос
                    Fiat Uno 70SX

Коментар

Predatorsi написа:
                      Ами аз да си призная не съм карал никога до прекъсвач,поради простата причина ,че двувалката няма... Ходите ли по улични гонки и пускате ли се често
                      Ходя и много ми харесва, даже се "пускам", но само когато ме издразнят много...
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Преди ходех,но вече не ме влечеЛюбима комедя?

Коментар

..."Хотел Парадизо"- "Guest House Paradiso", няма такава изродщина Предпочитан алкохол?
                          Join My Mafia: http://apps.facebook.com/inthemafia/...rom=1577315779

Коментар

sobieskiЛюбима храна?
                            http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

пица, пържени картофи, пилешкосмирнофф и бира - за н-ти път го пиша любим звук моя е на уестгейта - след пускане на газта на турбо кола
                              e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                                пица, пържени картофи, пилешкосмирнофф и бира - за н-ти път го пиша любим звук моя е на уестгейта - след пускане на газта на турбо кола
                                На яка пръдня в тясна баня! Я пак да попитам за неотговорилите... Мерили ли сте си ги и с какво?
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X