jblmusic написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
Fiat Uno 70SX
-
Новия Сеат Леон - 140кс дизел, с екстри - 36 бона беше някъде....или новото Браво - 120кс дизеляк...отделям около - 80лв месечно... не карам много май...Въпрос - колко най-много пари сте харчили за една вечер - кръчма, диско, ала бала...A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Съжалявам за късното ми включване в темата, но до последно мислех, че е за нещо съвсем различно и не обръщах внимание на постовете, за което моля да ме извините ако дублирам някой въпрос >В кръчма/дискотека съм харчил най-много 600лв. без повод, а на последния ми рожден ден - над 800лв. ?Като е тръгнало на харчлък - Какъв е най-скъпия подарък, който сте правили и колко струва, естествено?
Коментар
-
BEX---GT написа:Новия Сеат Леон - 140кс дизел, с екстри - 36 бона беше някъде....или новото Браво - 120кс дизеляк...отделям около - 80лв месечно... не карам много май...Въпрос - колко най-много пари сте харчили за една вечер - кръчма, диско, ала бала...ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Харчил съм почти 1 000 000 лева преди деноминацията по кръчмите в Благоевград за една вечер... Сега толкова ми струва Типото. Мерили ли сте си ги?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
С шублер.... отклонението е незначително,но все пак бърка в червата...Вярвате ли ,че жените шофьори са като звездите в небето,ти я виждаш , а тя теб не?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Е, колега, да ти кажа има жени, които блестят доста ярко, но... Знаете как вече се взимат книжки. Обаче: Вчера, на един светофар една мацка пусна две коли да минат пред нея и всичко си беше като по учебник - бяха си пуснали мигачите и учтиво бяха излезли до половина пред прозорците, за да си осигурят предимството. Тя, разбира се, ги пусна, но заради това я хвана сфетофара, а отзад един 50-годишен тийнейджър като се разсвири и разпсува... После, като тръгнаха, се приближаваше към нея, за да я избута от платното, като естествено продължаваше с излиянията си.Принципно аз не деля шофьорита на мъже и жени, а на добри и лоши. Но все пак не мога да не попитам нормално ли е подобно отношение на индивиди от смятаната за силна половинка от човечеството към слабата и по-точно какво се опитват първите да демонстрират на втораите? :DWe will either find a way, or make one!
Коментар
-
Наистина има и добри жени шофйори немога да отрека. А колкото до 50 годишния младеж просто си търси боя... това никога не съм го одобрявал с избутването на друга кола от платното и "безцелното" свирене и святкане с фарове и аз съм свирил на идиотяни пред мен но ако се движи с 20 пред мен как да не му свиря и да му тегля някоя селска до 9-то коляно Q: Искате ли да скачате с парашут? (аз да и то много )Fiat Uno 70SX
Коментар
-
Естествено, че искам - както повечето - от деца си мечтаем да летим.А сега един леко неудобен въпрос: На никой от вас не му ли се е случвало да одраска нечия кола при паркиране или маневриране - дори и леко - и да се изнесете незабелязано (дори и това да е било докато все още сте били начинаещ шофьор)? [само за случаите с незначителни щети питам, но задайте си всички въпроса дали сте безгрешни, въпреки, че само един трябва да се намери да отговори]
Коментар
-
не ми се е случвало.Как се концентрирате и настройвате за работа, когато главата ви е пълна с коренноразлични мисли и идеи?"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар