Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не съм карал нито един метър пил. Има си таксита.Същия въпрос!

Коментар

///// написа:
      Не съм карал нито един метър пил. Има си таксита.Същия въпрос!
      И на мен не ми се е случвало до сега .Дайте малко да поразвеселим нещата и да заговорим пак за сексЯ кажете най-странното място в колата на което сте правили секс
      FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

еми аз трудно се побирам в багажника ...та си остава задната седалка Същия
        Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

В кола още не съм го правил Същия
          Alfa 159 SW 2.4 Ti
          Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
          "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

преди пунтото имах лада броил съм 12 пози вътре пукали ли сте гума?
            Punto 1.4 gt

Коментар

Естествено,много пъти.Карате ли сърф?

Коментар

Ееее, най-големия купон обаче беше на мотора - когато изведнъж степенката поддаде и паднахме на земята, а мотора за капак ни затисна отгоре !Не съм карал сърф!Същия въпрос за сърфа!

Коментар

Опитах преди години,трудно ми беше.Обичате ли да вечеряте на свещи?

Коментар

кой не обича ? разбира се че да в компанията на хубава жена всеки би желал как завърши последната ви такава вечер?
                    Punto 1.4 gt

Коментар

То е ясно.с много секс.....Същия

Коментар

Е, не беше точно вечеря на свещи, но шампанско с ягоди на фара на морска гара! И завърши както си е нормално да си завърши - разходка по плажа - чак до трета буна (с неколкократни сексуални сношения по плажа)! Същия!

Коментар

Обичам вечеря на свещи, но да е от време на време. А как завърши последната?Ами пиинахме повечко отколкото трябваше и се наспахме добре :D Същия!
                          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

и сърф обичам и вечеря на свещи същия
                            Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Вече оговорих.Кой е на работа?Много се умълчахте...

Коментар

Надали някой е на работа.

Коментар

Working...
                                X