Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Има два вида зодий скорпиони и охапани от тях ....как мислиш?????/Същия?

Коментар

Девасъщия
      http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

izida написа:
        Има два вида зодий скорпиони и охапани от тях ....как мислиш?????/Същия?
        Водолеи и такива дето са се Одавили Същия

Коментар

Няма такава зодия?!Обичате ли карнавала?В кой приказен герой бихте се "наконтили"?

Коментар

izida написа:
            Няма такава зодия?!Обичате ли карнавала?В кой приказен герой бихте се "наконтили"?
            Бих се наконтил като Айртон Сена не че не е герой ама поне не от приказките.Един контра въпрос ,че някой не знам каква кола карат.Каква марка кола карате?Важи за тези за които не им се разбира от профила.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

На мен ми се разбира, но все пак да напиша Fiat Punto 1,8 16V HGT 131 HP . И да отговоря на предния въпрос най-хубавата зодия ВЕЗНИ.Същия въпрос!
              >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Дърто уно и наконтено!Ама ще го сменям..........Зарков не видях ли твоята кола пре ДСК преди няколко дни....в студентски град????????/...........Хъркате ли?

Коментар

Не хъркам ама скърцам със зъби и аз не знам защо.На коя страна спите лява,дясна или по гръб/по корем/?
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Като бургия съм същия

Коментар

Зависи от котката!!!!!Бълнувате ли?

Коментар

Tornado написа:
                        Не хъркам ама скърцам със зъби и аз не знам защо.На коя страна спите лява,дясна или по гръб/по корем/?
                        Като се замисля маи всякак, много се въртяА лесно ли ставате сутрин?
                        http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Аз нямам никакъв проблем ставам, само че ако не съм спал достатъчно кам обяд ми се спи адски много.да сменим малко темата на въпросите. Бихте ли станали катаджия?
                          >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Никога!Много са тъпи...онзи виц...ще го напиша в историй!Влияе ли ви пълнолунието?

Коментар

Абсолютно, нали съм зодия рак и така казват астролозите Q: Същият
                              RIP Притежателка на горда Panda RIP
                              Bravo 1.2 16V

Коментар

Е за 1 страница 15 въпроса да се отговорят станаха Та Водолей съм..Карам пунто и от време на време на баща ми Мареа-та.Пералня печка хладилик Gorenie са ни Тв-то LG.За размера 8 см учените казали че стигат...пък жените лакоми били не им така че има Позата е ако съм мързел позволявам ме яхнат :D Кой с какъв гсм е ? Пита ли се ? Аз съм със самсунг D-900
                                Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                                Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                                Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Working...
                                X