Преди години съм карала сега не бих се качилаСлучвало ли ви се е в колата ви да вали дъжд?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
Никога, оставаше и в колата ми да валиУчаствали ли сте в бой с взглавници на тъмно?п.с.хахахах като се сетя в суденски град в Свищов какво си спретнахме в сатаята ,4 момчета и 5 момичета!Мацките се бяха свили в ъглите и под креватите...хахахах ех спомени!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Вие вместо да ги е*ете сте ги били. Срамота В казармата така "повишавахме" новобранците. Нареждат се две редици хора с възглавници в ръце и новобранеца трябваше да мине по средата и да стигне в другия край. Някой гаси лампата и... Имаше лека разлика от вашия бой обаче и тя беше, че в калъфките на възглавниците имаше кубинки Удряли ли сте жена досега?Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Не, обаче ако ми се изпречи оная гадна дебела мангалка, дето крещеше по ТВ, че щели да трепат българи ебати шамара ше и отвъртя Съжалявате ли, че все още живеете тук Честит празник бай дъ уейУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
Точно това ми беше подстекста на въпроса, защото и според мен в някои случаи една жена може да изглежда много по-секси в делово облекло, отколкото в секси облекло....не гласувам, знам че не е правилно така, но просто ме мързи да отида до там Q: ползвате ли чужди езици (какви)?Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ
Коментар
-
Мале ако реша да отговарям и по назад свят ми се извие...За възглавниците - да участвал съм,за дали ми се живее тук отговор стил ъпсурт - "оставам ама ми се заминава",В делово облекло и аз ги предпочитам,На избори гласувам да и за езиците английския и тва е и то не добре.Без въпросче от мен....оставям последнияLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар