Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преди години съм карала сега не бих се качилаСлучвало ли ви се е в колата ви да вали дъжд?

Коментар

Чак да вали не, но в предната ми кола най-редовно след дъжд намирах локва в краката ми :DСега и на дъжд не иска да пали...Q: Същия
      RIP Притежателка на горда Panda RIP
      Bravo 1.2 16V

Коментар

Да. Бях оставил люка на Смарт-а. Седалките ми мокрееха почти цяла седмица.Същия въпрос.

Коментар

Колко дъж ме пра,беше ми заминало оплътнението на шибидаха......Същия въпрос

Коментар

Никога, оставаше и в колата ми да валиУчаствали ли сте в бой с взглавници на тъмно?п.с.хахахах като се сетя в суденски град в Свищов какво си спретнахме в сатаята ,4 момчета и 5 момичета!Мацките се бяха свили в ъглите и под креватите...хахахах ех спомени!
            now. BMW E39 523i '98 170hp
            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Вие вместо да ги е*ете сте ги били. Срамота В казармата така "повишавахме" новобранците. Нареждат се две редици хора с възглавници в ръце и новобранеца трябваше да мине по средата и да стигне в другия край. Някой гаси лампата и... Имаше лека разлика от вашия бой обаче и тя беше, че в калъфките на възглавниците имаше кубинки Удряли ли сте жена досега?
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Не, обаче ако ми се изпречи оная гадна дебела мангалка, дето крещеше по ТВ, че щели да трепат българи ебати шамара ше и отвъртя Съжалявате ли, че все още живеете тук Честит празник бай дъ уей
                Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

viktorson написа:
                  Съжалявате ли, че все още живеете тук
                  да
                  N.Y. State of Mind

Коментар

Sachma, забрави въпроса Отговарям на същия: не, не съжалявам, защото намирам добра реализация тук.Q: как Ви харесва повече една (и съща) жена - с делово облекло или със секси облекло?
                    Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Еми много зависи, но бих отговорил в официално защото по често я виждам с по-секси облекло, а делово доста рядко и мисля че така по ми харесва.Същият въпрос!
                      >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

heraldita написа:
                        Q: как Ви харесва повече една (и съща) жена - с делово облекло или със секси облекло?
                        Деловото облекло неизключва сексапила!Гласувате ли на избори?
                        http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Точно това ми беше подстекста на въпроса, защото и според мен в някои случаи една жена може да изглежда много по-секси в делово облекло, отколкото в секси облекло....не гласувам, знам че не е правилно така, но просто ме мързи да отида до там Q: ползвате ли чужди езици (какви)?
                          Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

Мале ако реша да отговарям и по назад свят ми се извие...За възглавниците - да участвал съм,за дали ми се живее тук отговор стил ъпсурт - "оставам ама ми се заминава",В делово облекло и аз ги предпочитам,На избори гласувам да и за езиците английския и тва е и то не добре.Без въпросче от мен....оставям последния
                            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Ами немога да кажа, че много го ползвам ама знам английски, а сега уча италянскисъщия
                              http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Ползвам английски и много малко руски!За дамите-коя поза ви харесва най-много, тоест тази на която изпитвате най-хубавия момент?За господата- същото?
                                now. BMW E39 523i '98 170hp
                                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                                X