Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шапки имам една две с козирки, татуси все още нямам, с голямото желание обаче. Скоро може и да се случи, а пиърсинг нямам, а и не искам.Харесвате ли сини очи?
    RIP Притежателка на горда Panda RIP
    Bravo 1.2 16V

Коментар

Не!!!Харесвам зелени очиКакъв тип мъже харесвате дами:Светли или по-тъмнички?Падатели си по джобните гаджета - за господата?
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Харесвам мъже, които имат една-две сланчеви бани по рождение , пък ако са и със сини, може и зелени очи....:DQ: Същите
        Bravo 1.2 16V

Коментар

И аз ги харесвам по тъмнички, също и да са високи!Пак същия
          http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Обичам джобни гаджета.Q: Не е ли по-правилно да се казва "татуировки", а не "татуси"?
            Fiat Ritmo 105TC
            1600cc 105к.с.

Коментар

Иха въпроса който зададох за светли или по-тъмни мъже, го зададох не случайно!Повечето жени си падат по по-тъмни и високи мъжеБраво колежки само така.....що ли се радвам толкова Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 !Ми татуси за по-кратко от татуировки така си мисля аз,ама знам ли дали съм прав...неееОбичате ли сутрин половинката да ви целува за добро утро и пка така да се овъргаляте?
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Хубав въпрос за "четвъртинката",че кой не обичаМожете ли да правите шпагат :P

Коментар

Не, никога не съм можела Обичате ли да ви гушкат?
                  Bravo 1.2 16V

Коментар

Естествено,тали ни сравняват с котките-много сме галениБихте ли ударили половинката си?

Коментар

Ей какво направихте вие само задавате въпроси относно мъже.Ако тя ме удари аз също но по-леко.А вие бихте ли ударили приятеля си?
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Ако ме вбеси Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Кой от спортовете ви допада освен футбол и формулата?

Коментар

izida написа:
                          Ако ме вбеси Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 Кой от спортовете ви допада освен футбол и формулата?
                          Тенис на корт :P Q същия
                          Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
                          Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

фигурно пъзаляне -спортни двойки,и офроудаОбичате ли си колата?

Коментар

Ооо да, и то много си я обичам!А за боя ние с моя често си правиме спаринг турнирчета и аз яка го млата От спортовете харесвам биатлон и волейболМожете ли да карате мотор?
                              http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Ами не, но много искам. Обичам да се возя на мотор Затова пък съм карала скутер Q: Същия
                                Bravo 1.2 16V

Коментар

Working...
                                X