Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

В момента мечтая да се върна вкъщи във Велико Търново, в момента сме на заточение, поради огромен ремонт...Обичате ли ремонтите :D

Коментар

coolboby написа:
      В момента мечтая да се върна вкъщи във Велико Търново, в момента сме на заточение, поради огромен ремонт...Обичате ли ремонтите :D
      Стига да има повечко помагачи, но не само на бирата и да не ходя на работа едновременно с това - да, защото после жените се чувстват по-щастливи. Специален въпрос за blagun Човече ти да не си сексолог За всички останали: Какво подарихте на любимия човек за последния рожден ден?
      Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp

Коментар

izida написа:
        Мечтая да отида в Египет и пуша като коминГледали ли сте костенурка?
        Да! Гледам един червенобузест дзвер на около 10-11 годинки с мерки Дължина -19см, Широчина- 15см и височина 7,5 см След малко ще сгъне 10-12 цаци :D Тази година размножителният период ми взе здравето - юни месец след изгрев не ме остави да спя, голямо обикаляне из къщи, голямо цопане в аквариума и тва цял ден! Като резултат снесе 2 яйца, ама като си няма другарче, ялови. Отдавна се каня да й направя аквариумче съответстващо на размерите й ок 130-140 см дълго и за съжаление само 80 широко, че нямам как да минавам през вратите, а водата ще е дълбока към 50 санти. Такива работи :D Хубавото е, че като я оставя за седмица сама вкъщи, не й се отразява диетата, ама за повече време не ми се пробва да не стане като с на Настрадин ходжа магарцедеса...За това къде ми се ходи... болна тема ми е, ако мога да скитам 10-ина години по света, хич няма да се замисля, ама кеш си требе. Последната ми зарибявка е Исландия Онзи ден рових да видя как стои въпросът и има хляб в подобно начинание Едно добро сайтче http://www.visiticeland.com/ и http://www.goiceland.org/page.php?4Единият вариант да се шета по Исландия е с колела, имам приятели холандци, които обикалят така и за това въпросче за весилопеди Бихте ли обикаляли с велосипед по извънградски маршрути, ако трябва да се изминат 1000 км
        Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

dreamfool написа:
          За всички останали: Какво подарихте на любимия човек за последния рожден ден?
          Сребърно колие и гривна,двете с камъчета от цирконий във формата на цветчета и листенца.Разбира се това придружено с букет цветя.Същият въпрос.

Коментар

DEYAN IYI написа:
            Бихте ли обикаляли с велосипед по извънградски маршрути, ако трябва да се изминат 1000 км
            ДА, на Нова година превеждах такъв филм за едни пичове, исландци, дето обикаляха с колелета, много готино би било изживяването.... дайте на горните въпроси, че аз не отговорих на него - отдавна беше и май не помня
            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
            e30 forever!

Коментар

dreamfool написа:
              Какво подарихте на любимия човек за последния рожден ден?
              MP3 плейъри Пътувате ли понякага с градския транспорт?
              http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

eliie написа:
                dreamfool написа:
                Какво подарихте на любимия човек за последния рожден ден?
                MP3 плейъри
                Завиждам му на любимия човек Не съм пътувал от ... последно май беше преди около 3 години ... пътувах с 12-ката до Славейков ама на обратно с такси.Имам късмет че живея до работата ми и имам най хубавата кола - служебната (освен личната)Миришат ли ви краката?
                FIAT Punto 55 S
                FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

НЕ!!!а по въпроса за транспорта, отдавна не съм се возил, но ако се наложи ще се возя и още как ходихте ли на море, къде, как си изкарахте :D
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

He,тая кола ме изяде На колко години за пръв път шофирахте сам/сама кола :D
                    ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Почнах да карам сама на 19Падате ли си по екстремнити спортове?
                      http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Grisha написа:
                        He,тая кола ме изяде На колко години за пръв път шофирахте сам/сама кола :D
                        На 14 родено и закърмено шоферче съм.Качвам се на всичко каквото ми попадне.Без категория съм минавал не веднъж прохода Шипка със влекач шкода европа и.т.н.Страх ли ви е когато се возите?
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

BEX---GT написа:
                          :ходихте ли на море, къде, как си изкарахте :D
                          Да. На Приморско, изкарах си доста добре, но се върнах не толкова черна колкото ми се искаше
                          Grisha написа:
                          На колко години за пръв път шофирахте сам/сама кола
                          На 19 бях когато почнах да карам без придружители Харесва ли ви да гледате анимация - като например "Ледена епоха", "Колите", "Роботи"......?
                          RIP Притежателка на горда Panda RIP
                          Bravo 1.2 16V

Коментар

Много си падам,даже и игрални приказки все още гледам!Ползвате ли ръчната спирачка?

Коментар

"Ледена епоха" е страшна анимация!Общо взето обичам да гледам весели анимационни филмчета!Как ще реагирате като разберете, че ставате татко или мама?
                              now. BMW E39 523i '98 170hp
                              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Зависи колко е планирано,бих са зарадвала!Ползвате ли ръчната спирачка?

Коментар

Working...
                                X