Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

peho написа:
    deadairplane написа:
    Понякога А кой е направил двигателите на лунния модул скоито американците кацат на луната?Пак жокер: Пак е нашенче.
    Те изобщо кацнали ли са на Луната?И друго се питам,след като преди толкова време са успели да го направят,защо не го направят това пак сега,а го плануват за след 15-20 години,нима тогава са били по-напред с техниката и са ни нужни тези години сега та да ги догоним?
    Уж не им било интересно в момента. По кадрите от discovery, пък и по други предавания, вече и аз не съм убеден, че са били на луната ...

Коментар

Коментар

Коментар

Карали ли сте камион
          Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Не съм, само бус."Карали" ли сте лодка?

Коментар

Преди няколко часа направих две кръгчета на един актрос. Интересно е чувството.Какво бельо обичате да носи любимия ви човек? Yellow_Flash_Colorz_PDT_37vital ме изпревари с отговора ама нищо лодка съм карал с помощ и беше преди доста време.
              FIAT Bravo JTD GT '99

Коментар

Ами всичко, което стои добре Глобявали ли са ви за нарушаване на обществения ред? (Подсети ме горния въпрос за една случка в парка :D)

Коментар

не, сам си ги почерпих Витал, я си кажи и ти същио
                  A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                  e30 forever!

Коментар

Винаги съм се разминавала!Добър кулинар ли сте?

Коментар

Не особено,ама се налага.Не за друго, ами жена ми все се прибира след мене.Глааааааааааад.Ходи ли ви се на работа утре?
                      Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                      Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                      Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                      BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Изобщо не!Развратни ли сте в секса?(Слонни ли ста на тройка др.)

Коментар

izida написа:
                          Развратни ли сте в секса?(Слонни ли ста на тройка др.)
                          Ами в умерени граници да А троиката ако е с мъже може да ми е доста интересно А вие ?
                          http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Въпроса беше правили ли сте тройка?(независимо кои пробладават)?

Коментар

все още не а кой е правил
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

Аз съм правил и то неведнъж ... Жена ми е бременна :P ... Някой друг
                                FIAT Punto 55 S
                                FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

Working...
                                X