Ползвайте гоогле бе хора той знае много повече от вас.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
С амд съм.книжка от 2001-а имам ма серизно карене от както си зех пунтото...точки - 17 от 39 =22 иначе с по 10-20 лв минавам винаги - то и незнам ма на талона си ми седи печата 39 точки и те се почват да питат и са ко прайм иначе когато ми писаха акт за последно си го оправих.А си ме спират пройзволно ,но като цяло да изкарат някой лев рядко за прегрешение.Катастрофи 3 на брой - 1 аз виновен ,другата 1 направи обратен пред мен дето не е разрешено и с довода че ми е пуснал мигач и трябвало да го пусна ,и 3тата си седях на сфетофар и ме изтресе 1 отзад...Въпрос - от наглите шофери ли сте в сми в най-лява лента за на светофар и подобни или от по смирените ?Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Бат АсенчоАСЕН ЙОРДАНОВ е участвал в екипа разработвал посочения самолетима го и в Wikipedia:http://en.wikipedia.org/wiki/Assen_Jordanoff
Коментар
-
nasty написа:С амд съм.книжка от 2001-а имам ма серизно карене от както си зех пунтото...точки - 17 от 39 =22 иначе с по 10-20 лв минавам винаги - то и незнам ма на талона си ми седи печата 39 точки и те се почват да питат и са ко прайм иначе когато ми писаха акт за последно си го оправих.А си ме спират пройзволно ,но като цяло да изкарат някой лев рядко за прегрешение.Катастрофи 3 на брой - 1 аз виновен ,другата 1 направи обратен пред мен дето не е разрешено и с довода че ми е пуснал мигач и трябвало да го пусна ,и 3тата си седях на сфетофар и ме изтресе 1 отзад...Въпрос - от наглите шофери ли сте в сми в най-лява лента за на светофар и подобни или от по смирените ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Ясно ,значи пак ме баламосват да си кажа колко точки имам....то каквото и да става не ми се разделя с тях де Специалния талон го изпуснах за малко.....Иначе де да знам филм мислех някъв покер онлайн ли не ми се спи Въпросчето седи за какъв шофер стеLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Не, колата ми стои в гаражИмам обаче приятел който като си взе кола, и на втория ден от как я има става да ходи на работа и какво да види, колата на трупчета без 4-ри джанти барарабар с гумите след 4 месеца ги намериха на едно такси в Велико Търново!Имате ли еротични сънища?now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane написа:Понякога А кой е направил двигателите на лунния модул скоито американците кацат на луната?Пак жокер: Пак е нашенче.
Коментар
-
аз имам 33 точки...два акта - за мобилен телефон без хендсфрий и направо сам си спрях и ми дигнаха колата веднъж, ама наистина за 3мин бях спрял...иначе понякога съм от наглите шофьори, когато имам работа, но когато не бързам си се кефя и не се предреждам...еротични сънища отдавна не съм имал...а иначе имам книжка от 3 години и около 30000км навъртяни...взех си книжката на Голф 2 за луната и за самолета не знам, но бих серазходил - със самолета до луната кой е последният филм, който сте гледали и ви е харесалA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар