Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ползвайте гоогле бе хора той знае много повече от вас.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Затапихте ни от всякъде с този въпрос! Явно никои незнае! Аиде кажете, че ми стана интересно!
      http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

eliie написа:
        Затапихте ни от всякъде с този въпрос! Явно никои незнае! Аиде кажете, че ми стана интересно!
        Имаш Л.С

Коментар

С амд съм.книжка от 2001-а имам ма серизно карене от както си зех пунтото...точки - 17 от 39 =22 иначе с по 10-20 лв минавам винаги - то и незнам ма на талона си ми седи печата 39 точки и те се почват да питат и са ко прайм иначе когато ми писаха акт за последно си го оправих.А си ме спират пройзволно ,но като цяло да изкарат някой лев рядко за прегрешение.Катастрофи 3 на брой - 1 аз виновен ,другата 1 направи обратен пред мен дето не е разрешено и с довода че ми е пуснал мигач и трябвало да го пусна ,и 3тата си седях на сфетофар и ме изтресе 1 отзад...Въпрос - от наглите шофери ли сте в сми в най-лява лента за на светофар и подобни или от по смирените ?
          Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
          Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
          Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Бат АсенчоАСЕН ЙОРДАНОВ е участвал в екипа разработвал посочения самолетима го и в Wikipedia:http://en.wikipedia.org/wiki/Assen_Jordanoff
            Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
            http://fiat.comnet.bg/

Коментар

nasty написа:
              С амд съм.книжка от 2001-а имам ма серизно карене от както си зех пунтото...точки - 17 от 39 =22 иначе с по 10-20 лв минавам винаги - то и незнам ма на талона си ми седи печата 39 точки и те се почват да питат и са ко прайм иначе когато ми писаха акт за последно си го оправих.А си ме спират пройзволно ,но като цяло да изкарат някой лев рядко за прегрешение.Катастрофи 3 на брой - 1 аз виновен ,другата 1 направи обратен пред мен дето не е разрешено и с довода че ми е пуснал мигач и трябвало да го пусна ,и 3тата си седях на сфетофар и ме изтресе 1 отзад...Въпрос - от наглите шофери ли сте в сми в най-лява лента за на светофар и подобни или от по смирените ?
              На талона винаги си стоят толкова отчитат се в КАТ и можеш да си изискваш справка.След 6 години без нарушение получаваш оранжев талон образцов водач при нарушение ти го отнемат и пак си със син.Рушвети не давам защото като видят служебната карта ги е страх да вземат пък и моето положение не позволява да правя такива работи.Не съм нагъл и да стоя в лявата лента ,но се случва да натрия на някой нося който се прави на кой съм аз.Винаги избирам такъв момент ,че да не е опасно ,а само да му стане гадно.Няма ли да си лягате вече?

Коментар

@Tornado: Аз се оптвам да свърша някои работи (предимно чета - ама не за Б-17)...Ти какво правиш в момента? (има такава тема ама нищо)
                Fiat Brava 1.2 SX '99 (182B2.000)
                http://fiat.comnet.bg/

Коментар

Ясно ,значи пак ме баламосват да си кажа колко точки имам....то каквото и да става не ми се разделя с тях де Специалния талон го изпуснах за малко.....Иначе де да знам филм мислех някъв покер онлайн ли не ми се спи Въпросчето седи за какъв шофер сте

Коментар

Всички казват че съм много-добър,трудно ми е да предценя за себе сиСлучвало ли ви се е да се събудите ,да тръгнете на работа и да си намерите колата не с една а с две спукани гуми?

Коментар

Не, колата ми стои в гаражИмам обаче приятел който като си взе кола, и на втория ден от как я има става да ходи на работа и какво да види, колата на трупчета без 4-ри джанти барарабар с гумите след 4 месеца ги намериха на едно такси в Велико Търново!Имате ли еротични сънища?
                      now. BMW E39 523i '98 170hp
                      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

dimmX написа:
                        Имате ли еротични сънища?
                        Не, не си спомням да съм ималаА кошмари сънувате ли?
                        http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

Коментар

deadairplane написа:
                            Понякога А кой е направил двигателите на лунния модул скоито американците кацат на луната?Пак жокер: Пак е нашенче.
                            Те изобщо кацнали ли са на Луната?И друго се питам,след като преди толкова време са успели да го направят,защо не го направят това пак сега,а го плануват за след 15-20 години,нима тогава са били по-напред с техниката и са ни нужни тези години сега та да ги догоним?

Коментар

аз имам 33 точки...два акта - за мобилен телефон без хендсфрий и направо сам си спрях и ми дигнаха колата веднъж, ама наистина за 3мин бях спрял...иначе понякога съм от наглите шофьори, когато имам работа, но когато не бързам си се кефя и не се предреждам...еротични сънища отдавна не съм имал...а иначе имам книжка от 3 години и около 30000км навъртяни...взех си книжката на Голф 2 за луната и за самолета не знам, но бих серазходил - със самолета до луната кой е последният филм, който сте гледали и ви е харесал
                              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                              e30 forever!

Коментар

Еротичен вчера беше днеска си беше на кошмар подобие......по последния въпрос низнам нищо та го оставям отворен за др да отговорят и питат друг.

Коментар

Working...
                                X