Nino написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
vsd написа:Въпрос към колежките от форума: Заглеждате ли се по други момичета и ако се заглеждате с лошо или добро чувство е
Коментар
-
не, мога да го погледна и да кажа, примерно ако е приятел на приятелка или в последния случай на братовчедка ми и да кажа - "Пичага ми изглежда или, готин е", но не се заглеждам, само че напоследък много се заглеждам по жени, ама много, направо се плаша за момента искате ли да притежавате друга кола и каква е тя, всмисъл не мечтите ви, а нещо нормалноA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Nino написа:blagun написа:С каква жена бихте "го направили" - с 10 години по-млада от вас или с 10 по-възрастнаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
[quote="NinoКогато бях на 18г.нямах нищо против какичките на 28, като бях на 30, също нямах против какичките на 20 и тези на 40, сега на 47, определено имам нещо против какичките на 57, но тези на 37г. нищо лошо не им мисля! Те хората са го казали-земи си кака да те отрака :DN.Y. State of Mind
Коментар
-
coolboby написа:Щото братовчедка ми праща снимки от новата й къща в Италиа Канал1, бТВ или НОВА?ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар