eliie написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
-
eliie написа:Какво слушате в колата?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
А обичам да се скатая в някое незнайно кафенце да си изключа телефона да си взема един вестник и да си пия кафето така поне един час.Кой крак първо пъхате в панталоните. Днес случайно установих, че като се опитам да мушна първо левия крак и много странно губя равновесие и направо ще падна. Наслилих се все пак, но ми беше много терсене.Имам и още един подобен въпрос за това с коя ръка държите .... ама не е за този форум.FIAT Punto 55 S
FIAT Doblo 1.3 Multijet
Коментар
-
izida написа:Не,но колата ми е червена?А някой да е яздил кон? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 много е гадно
Коментар
-
snake написа:DEYAN IYI написа:Напрегнато ли ви е днес на работата или ... Ден на майстораBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:С каква жена бихте "го направили" - с 10 години по-млада от вас или с 10 по-възрастнаTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
blagun написа:И така... нека се върнем на темата.. С каква жена бихте "го направили" - с 10 години по-млада от вас или с 10 по-възрастнаeliie написа:А какви гърди ви харесват повече естествени или със силикон?SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар