Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

eliie написа:
    Карате ли след като сте пили алкохол?
    Никога!Даже и след една бира не се качвам на колата.Ако искате ми вярвайте, но дори едната бира я усещам.Аз лично ставам разсеян В този дух на мисли:Q:Случвало ли ви се е да се напиете самосиндикално само защото ви е адски криво за нещо?
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Случвало ли ви се е да се напиете самосиндикално само защото ви е адски криво за нещо?
      Да Какво слушате в колата?
      http://vbox7.com/play:9726159a

Коментар

eliie написа:
        Какво слушате в колата?
        И в колата, и на работа слушам това, което върви по радиото.Когато сте доволни от себе си и ви е леко на душата, обичате ли да се "награждавате" и как ? Аз например си купувам шоколад и си го изяждам с кеф и без угризения.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

А обичам да се скатая в някое незнайно кафенце да си изключа телефона да си взема един вестник и да си пия кафето така поне един час.Кой крак първо пъхате в панталоните. Днес случайно установих, че като се опитам да мушна първо левия крак и много странно губя равновесие и направо ще падна. Наслилих се все пак, но ми беше много терсене.Имам и още един подобен въпрос за това с коя ръка държите .... ама не е за този форум.
          FIAT Punto 55 S
          FIAT Doblo 1.3 Multijet

Коментар

еми, батко, левичар съм, така че, първо левия крак иииии с лявата ръка си държа... НО с отвертка работя с дясната, некъв мелез съм или двузоново развит преяждате ли често или просто да залъжете глада
            A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
            e30 forever!

Коментар

Само залъвам глада Сладко ими солено обичате повече?

Коментар

солено,сладко ям рядкокой ви е любимия цвят?

Коментар

izida написа:
                  солено,сладко ям рядкокой ви е любимия цвят?
                  червено карали ли сте трактор ?
                  FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Не,но колата ми е червена?А някой да е яздил кон? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 много е гадно

Коментар

izida написа:
                      Не,но колата ми е червена?А някой да е яздил кон? Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 много е гадно
                      За кон съм много мераклия Иначе съм яхал магаре! Много тъпи жууотни!!! Един път съм падал от магариту, а веднъж съм скачал. Мноого каубойско беше :P Взех акъла на брат ми и дядо ми, ама кво да правя като тъпото му магаре се беше засилило да тича срещу каруцата без опции за плавно спиране Напрегнато ли ви е днес на работата или ... Ден на майстора
                      Бай Фичо - ега ти пауъра!!!

Коментар

DEYAN IYI написа:
                        Напрегнато ли ви е днес на работата или ... Ден на майстора
                        Не ми е напрегнато. Но имам сериозен проблем - работният ден е прекалено дълъг и се чудя с какво да го запълня ?Традиционалисти ли сте ?

Коментар

snake написа:
                          DEYAN IYI написа:
                          Напрегнато ли ви е днес на работата или ... Ден на майстора
                          Не ми е напрегнато. Но имам сериозен проблем - работният ден е прекалено дълъг и се чудя с какво да го запълня ?Традиционалисти ли сте ?
                          да и не И така... нека се върнем на темата.. С каква жена бихте "го направили" - с 10 години по-млада от вас или с 10 по-възрастна
                          BMW E90 320D
                          ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                          ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                          ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                            С каква жена бихте "го направили" - с 10 години по-млада от вас или с 10 по-възрастна
                            Ъъъ ако е 10 г. по-възрастна ... аз не харесвам бабички все пак . Смятате ли, че всичко в живота е предопределено, че има съдба ?

Коментар

blagun написа:
                              С каква жена бихте "го направили" - с 10 години по-млада от вас или с 10 по-възрастна
                              Ами не си падам по жени А какви гърди ви харесват повече естествени или със силикон?

Коментар

blagun написа:
                                И така... нека се върнем на темата.. С каква жена бихте "го направили" - с 10 години по-млада от вас или с 10 по-възрастна
                                Когато бях на 18г.нямах нищо против какичките на 28, като бях на 30, също нямах против какичките на 20 и тези на 40, сега на 47, определено имам нещо против какичките на 57, но тези на 37г. нищо лошо не им мисля!
                                eliie написа:
                                А какви гърди ви харесват повече естествени или със силикон?
                                На всичко КОЗ съм! На колко години го направихте за първи път!?
                                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                                X