Отг. Много ми е "тъпо" болен съм, немога да пия студено, всеки заминал по море насам натам, а получавал някакви предложения за кафе от някви трътли ... Въпрос: Дупеман или Цицоман си?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
От няколко поста насам се въздържам, но вече ще се намеся.Повечето от въпросите, които задавете, за да не казвам всички, са изцяло към мъжете.На няколко пъти се опитах да се включа, но няма как да отговарям на въпроса: Дупеман или цицоман?Хем е зададен в мъжки род, хем не знам има ли мъже с 2-рото! А на горния как да отговоря, еми нямам мацка.Въпрос: До кога с тая полова дискриминация?SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
EVITA написа:От няколко поста насам се въздържам, но вече ще се намеся.Повечето от въпросите, които задавете, за да не казвам всички, са изцяло към мъжете.На няколко пъти се опитах да се включа, но няма как да отговарям на въпроса: Дупеман или цицоман?Хем е зададен в мъжки род, хем не знам има ли мъже с 2-рото! А на горния как да отговоря, еми нямам мацка.Въпрос: До кога с тая полова дискриминация?N.Y. State of Mind
Коментар
-
EVITA написа:Въпрос: До кога с тая полова дискриминация?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:Случвало ли ви се е да сте на "кръстопът" относно важно решение и да не знаете по кой път да поемете?Ама наистина да нямате никаква представа?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
понякога да, понякога не - за сериозносттаа иначе, искрено се забавлявам с форуматака, още, дискриминация винаги ще има, било то и само за самото забавление и за шегатаи аз съм дупеман, въпреки последно постнатата снимка от мен ох, уморих се от толкова мислене :D аааа и аз се върнах болен от морето...еми да ви попитам - колко пъти сте се разминавали от удараз вчера, 2 пътиA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:еми да ви попитам - колко пъти сте се разминавали от удараз вчера, 2 пътиTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Случвали ли ви се е някога, когато и да е, съзнателно да откраднете нещо, колкото и незначително да е ?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
EVITA написа:От няколко поста насам се въздържам, но вече ще се намеся.Повечето от въпросите, които задавете, за да не казвам всички, са изцяло към мъжете.На няколко пъти се опитах да се включа, но няма как да отговарям на въпроса: Дупеман или цицоман?Хем е зададен в мъжки род, хем не знам има ли мъже с 2-рото! А на горния как да отговоря, еми нямам мацка.Въпрос: До кога с тая полова дискриминация?snake написа:Случвали ли ви се е някога, когато и да е, съзнателно да откраднете нещо, колкото и незначително да е ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар