отделям страшно много време за музиката в колата, направо без музичка не върви толко Фичката постоянно си записвам дискове с МП3-ки, но понеже ми писна да правя нови само за 1-2-3 песни и минах на по-икономичен вариант, един ревритабъл и си го презаписвам около веднъж седмично, махам стари песни, слагам нови и така...а иначе за колоните, да се га съм доволен от оригиналните предните, шибнал съм два Блаупункта елипси отзад, но се стремя към Херц, а ако падне и някое по-добро плеърче - перфе, но това не знам кога във времето ще е.....и сега нещо, което ми е интересно, какви ЩУРОТИИ държте в телефона си....пп един приятел ми казва - "Абе, колко простотии може да побере твоя телефон", снимки, много клипове, авторски и смешни, мп3ки, рязани и нормални, смешни картинки, картинки на коли, автобиографията ми..... ВИЕ СТЕ
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
Веднъж за операция от апендисит,трябваше да стоя поне седмица аз не издаржах и на втория ден нашите ме прибраха!Докторите казаха да не вдигам тежко и да не бягам ама едно леке ме ядоса тръгна да бяга,аз го настигнах и наритахНа следващия ден операцията се беше отворила и айде шев на новоБихте ли предложили брак на сегашната ви половинка?now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
gamma написа:Преди четири години предложихме, а тя взе, че се съгласи Кога за последно видяхте извънземно?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
BEX---GT написа:00:00 - 01:00 късничкокажете последния як филм, който сте гледали, аз Трансформърс на морето, абе оназ мацката голема сладурана беFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
viktorson написа:когато мога...някой ще ми обясни ли, защо не мога да си сменя нито аватара нито подписа а ми иска моментни пароли и такива глупости...Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:viktorson написа:когато мога...някой ще ми обясни ли, защо не мога да си сменя нито аватара нито подписа а ми иска моментни пароли и такива глупости...Lancia Y, 1.2, 60
Коментар
-
и аз съм за Макларън, Халонсо и Амилтън дъ биестрали, батко вече не помня кой кара там, но едно време бях за Субару...други любими отбори, номер1 ми е Манчестър Юнайтед!!!! и Барса, но първо винаги са Манчу правите ли малки поправки по колите си, последно какво?аз ся отивам да си боядисам едни петънца на подкалника, че боята там е паднала.....пп малиии, Викторе, убийствен аватар, само да не ме биеш като се видим, че аз си послушвам така между другото а иначе песента на Аксуел е ЧУК, поздрави!A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
винаги, в нетрезво състояние плувам навсякъде, стига приятелки да има малиии, аз съм забравил да карам, за&би, днес забърсах едно фордче от 80те, на него нищо му няма, нямаше и шофьор де, за щастие.това при паркиране, и аз най-нагло си допаркирах, слезнах си, свърших си работата, качих се и си заминах, без да се заглеждам, после чак се огледах и имах 10 см даруга на предната броня за щастие я отстраних с кореселин и паста за полиране :D след това карах по внимателно....да ви питам, понякога било ли ви е тъпо, примерно на мен ся ми е много тъпо, няма с кого да излезна... абе сдухня....пп ама е по-гадно да си имаш приятелка и да ти е тъпо с нея я изведнъж ми стана по-весело, нема кой да ме ядосва допълнителноA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар