Поне аз мисля, че Не ...Всички жени ли са еднакви?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
coolboby написа:Всички жени ли са еднакви?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
КАФЕ - сутрин, пускам машината, изкарвам парата да загрее хубаво, и в малка чашка за кафе пускам едно чудесно еспресо :D докато работех като барман, научих доста тънкости, за да стане истинско хубаво еспресо Mojito или CaipirignaУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
-
еми Смирнофф, Собиески или ако има повечко - чичо Джим Бийм, не си падам по коктейли....ей за една седмица за замина на море и занемарихте хубавата темичка ай ся да питам, Закачихте ли по нещо на морето или като мене пп опа, аз закачих, ама вирусчеA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT---TDi написа:еми Смирнофф, Собиески или ако има повечко - чичо Джим Бийм, не си падам по коктейли....ей за една седмица за замина на море и занемарихте хубавата темичка ай ся да питам, Закачихте ли по нещо на морето или като мене пп опа, аз закачих, ама вирусчеSpace Star 1.9 DID
Коментар
-
Мии Намери се Една Русалка П.П Имаше ли някой от Форума на Поморие че видях една Много лачена БраваFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
ikov_Vr написа:Имаше ли някой от Форума на Поморие че видях една Много лачена БраваTonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:ikov_Vr написа:Имаше ли някой от Форума на Поморие че видях една Много лачена Брава
Коментар
-
два въпроса ще отговоряфиатски собственик станах по случайност, но ХИЧ не съжалявам, даже съм горд!!!на ММЦ плажа е до колене, най-якият плаж за менквесчънКой е хитът на лятото според вас - музика говоря, даже си и търся една песен, много яка нещо Кис ми имаше, лалалала, ама по-нататък съм аут, давайте според вас коя е....A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар