Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiler_4o написа:
    Не, при мен няма "необмислени постъпки"... Винаги помислям, ако ще да е малко ...Дърпали ли сте ръчни в завой и как се справихте ?
    Разбира се не 1 път понякога добре друг път ми зацепва ръчната и се въртя и т.н.имате ли ПТП?
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

ами да чукам на дърво нямам съприкосновения с други автомобили...виж обаче на грешно-движещи се велосипедисти не прощавам раздавали ли сте шамари в ситуации на пътя
      Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

в ситуации на пътя шамари не, само благозвучия, мноооого иначе, глупости с колата, колкото щеш, скорости, спирания на милиметри и то все заради овци......ама вече не, друг съм и с ръчната се справям добре, само че на фиатката още не съм, на предишната беше редовно и добре се справях, ама нали фиата има слабо задно окачване та за това до сега не съм, чакам зимата, че по-малко съпротивлението.... :D баткоооо, това да ти сложат рога си е е"ало майката, на мен не са и само мога да си представям как ще реагирам, обаче такава жена за мен не е човек... и честно казано не бих тръгнал да се занимавам с обвързана жена... просто не бих причинил такова нещо на колега по пол! ее, освен ако не си го заслужава, но тук сме си все наши хора еми ко да питам...я разкажете за най-голямото си напиване пп Викторе, на следващата среща сме заедно, след около седмица-две
        A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
        e30 forever!

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
          еми ко да питам...я разкажете за най-голямото си напиване
          Най-голямото ми напиване е С БИРА като студент след мача ЦСКА-Левски 5:0. Изпивахме по 1 бира за всеки играч на ЦСКА. Аз стигнах до 8.Страдате ли от зависимости (към наркотици, интернет ...) ?
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

там смеиначе, прав си по всички параметри :D колкото до напиването - в един приятел на рожден ден - ВСИЧКИ видове алкохол в шейкъра признавам безподобна свинщина беше ама лелее по едно време пред очите ми беше като като спре телевизията - снежинки
            Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

viktorson написа:
              там смеиначе, прав си по всички параметри :D колкото до напиването - в един приятел на рожден ден - ВСИЧКИ видове алкохол в шейкъра признавам безподобна свинщина беше ама лелее по едно време пред очите ми беше като като спре телевизията - снежинки
              по другия въпрос - зависим съм от нета и сутрешното еспресо :D

Коментар

последно се нашорах с After Shock уж слаби шотове бяха...ама се омаях..и си изкарах нощната смяна на магия.Труд или 24 часа?

Коментар

Стандарт Sony Ericson или NOKIA

Коментар

Форца Нокиа, въпреки че сега имам един сони ериксон и един самсунг, но пак ще съм с нокиа.... моето напиване беше тази нова година, когато не можех да си кажа името, след водка, ама много и всякаква, три вида автършоци, уиски и шампанско доста.... тогава разправях на барманката - "Обичам те", ама и тя си беше сладурана де как да не я обича човек.. пък и ти дава пиене :D Каква музика ви радва - мен всякаква, зависи от настроението
                    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                    e30 forever!

Коментар

Ретро и хаус Правили ли са ви докато шофирате..
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                      ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Ми не са ми правили такива работи докато шофирам,щото се опасявам че ще пусна кормилото и ще и хвана главата Каква марка презервативи ползвоте?
                        now. BMW E39 523i '98 170hp
                        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Едно време използвах Lifestyles само.Наистина бяха много добри всякаквисъм ползвал но Лайфстайлс ми харесваха най-много(изобщо ако може някой да каже,че му е хубаво с презерватив де).Какво правите обикновенно като приключите работа, как Ви минава времето докато си легнете?
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

tyson написа:
                            Какво правите обикновенно като приключите работа, как Ви минава времето докато си легнете?
                            Абсолютно всели път различно Какъв е смисъла на живота според вас? :P
                            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

тук има няколко въпроса на които искам да отговоря на волана не са ми правили ...все ощеIn House We Trust...едно от вижданията ми за смисъла на живота е да сътвориш и отгледаш и ти живот, въпреки че ме е шубе от малки дечица блъскали ли сте с колата човек

Коментар

Слав написа:
                                tyson написа:
                                Какво правите обикновенно като приключите работа, как Ви минава времето докато си легнете?
                                Абсолютно всели път различно Какъв е смисъла на живота според вас? :P
                                42.Някога някой мислил ли Ви е за луд?
                                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                                X