Уцелвал съм котка с колата кофти ама ,не трябваше да спира да ме види!Наблюдавали ли сте съсед, съседката ви докато прави секс?Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
johnfound написа:Против смъртната присъда.Не, няма живот след смъртта.Убивали ли сте нещо различно от насекомо?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
deadairplane
-
исках да стана полицай, като всяко момче или, просто да предотвратявам престъпления , супермеееен!!!а ся к"во, уча финанси и май ще с одиторство се занимавам....има време да открия суперсилите си пп въпросът остава на дневен ред за следващия :DA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
Исках да стана състезател(авто) още несъм но има времеFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
Цял живот съм искал да се занимавам с търговия, това и правя - внос-износ...Може да се каже че съм станал това което съм искал, като изключим детските - космонавт, летец, шофьор и т.н.Прочее - шофьор също станах, но не такъв за какъвто мечтаех като дете, за щастие .Айде пак същия????????????Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Всъщност никога не съм мечтал да стана нещо конкретно.Имах един кратък период, в който ме увлече много космонавтиката.За мен единственото важно нещо е работата, която върша да е полезна и интересна.Други изисквания нямам! Отново същия въпрос!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар