Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слав написа:
    BEX---GT---TDi написа:
    Гепи ли ли са ви докато сте интимни, кой мен - да, роднини и полиция
    Еййй и мен роднини са ме гепвали да... Q: Хубаво или лошо (дъдовно) време обичате? :P
    Няма нищо по-хубаво от лошото време, нека вятърът пръска в лицата ни дъжд!Обичате ли да плетете?
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Хубаво обичам да ми е топло и слънчево Колко често бягате извън София за уикенда?Опс не плета чедо.
      Fiat Brava 1.6 16V
      Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053

Коментар

И да искам да избягам извън София - не мога, в Хасково съм за щастие, а не насред ужаса "столица"По колко часа средно спите на денонощие?(щото аз около 6 ама жената не вярва, че ми стига и все мръка в 3 сутринта, като ме свари на компа или да гледам филм)
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

По колко часа средно спите на денонощие?
          5,6 часа!и на мен не ми вярват че е така ама....Редовно ли се грижите за здравето си?
          FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
          FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

абе май никак редовно не се грижа за здравето си, но поне нямам приятелка дето да ми хаби нервите кано стана дума за здраве - страх от зъболекар
            Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Да чукна на дърво на почти 25 нямам развален зъб така че нямам страх!Хапани ли сте от куче,котка,жена? Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
              now. BMW E39 523i '98 170hp
              ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
              ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Хапан съм и от 3-те.Кое е по здраво? Дървото или желязото (дайте ми обосновка защо се казва надървил а не нажелезил примерно
                Alfa 147 1.9 JTDm '07 Q2 - хем червена, хем пуши черно;Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93 ### ex, Alfa 147 1.9 JTDm '03 R.I.P. ###Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001,

Коментар

Коментар

хаха това ме подсети, че скоро разсъждавах, защо казваме "давам газ", при положение, че в болшинството случаи подаваме или бензин или нафта може би пак за благозвучие Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                    Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

Може би, защото на английски бензин е газолин или по-съкратено - газ.Виждали ли сте Ферари наживо?

Коментар

//// написа:
                        Може би, защото на английски бензин е газолин или по-съкратено - газ.Виждали ли сте Ферари наживо?
                        даа точно това което слави подари на тоя Метин ли беше че не му помня името беше на пещерата Леденика малко преди да го даде За каква кола мечтаеш ?
                        Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
                        Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239

Коментар

ще се повторя, но няма как мечтата ми е голяма Нисан Навара за или против смъртната присъда

Коментар

ikov_Vr написа:
                            За каква кола мечтаеш ?
                            За чисто нова ! Това е мечтата на живота ми.Има ли разумен живот извън нашата планета ?
                            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

snake написа:
                              ikov_Vr написа:
                              За каква кола мечтаеш ?
                              За чисто нова ! Това е мечтата на живота ми.Има ли разумен живот извън нашата планета ?
                              По-скоро има разумен живот извън нашата планета, отколкото на нашата...Има ли живот след смъртта...
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Против смъртната присъда.Не, няма живот след смъртта.Убивали ли сте нещо различно от насекомо?
                                Fiat Ritmo 105TC
                                1600cc 105к.с.

Коментар

Working...
                                X