Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опознай другите :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    От какво ви е страх най-много?
    От високо.Изпитвам панически страх.Именно затова напук на себе си летях с делтаплан миналото лято и това пак ще летя Може пък и да го преодолея :D Q: Знаете ли каква е разликата между смелост и кураж?
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

не я знам(мързи ме да се ровя в речника) , мисля, че почти се припокриват, айде пак авто:- Правите ли колата си превантино или чак като стане негодна за каране...
      A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
      e30 forever!

Коментар

според финансовото състояние ако имам парички настрани винаги сменям нещо 3 или 5 врати
        Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

3 - по-гъзарско си е, пък и на мен повече не ми трябват За какво са ви сбарвали полицаите (мен не ме питайте , че всички приятели се смеят с мен)
          e30 forever!

Коментар

Все за превишаване на скоростта. Един приятел все ме бъзика, че не карам "Хариер", щото "Хариер-а" го спирали полицаите с "Томахоук" или "Пейтриът" Какво според вас представлява емблемата на Фиат - /////

Коментар

//// написа:
              Все за превишаване на скоростта. Един приятел все ме бъзика, че не карам "Хариер", щото "Хариер-а" го спирали полицаите с "Томахоук" или "Пейтриът" Какво според вас представлява емблемата на Фиат - /////
              всяка една / е отметка за колите от който сме по- добре жената в колата, или по - добре 1 колата после жената?
              FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

Емблемата не знам кво значи.А иначе полицайте са ме хващали за превишена скорост, за минаване на червено, за без колан, за каране в еднопосочна улица ,за неправилно изпреварване и за алкохол 1 път.Бихте ли вложили 2000-3000лв за тунинг по колата?
                Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

да, но при мен тунинга ще се изрази в купуване на по - нова случвало ли ви се е полицай да ви откаже да ви направи тест за алкохол - на мен - ДА
                  Умолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!

Коментар

westdogg написа:
                    Емблемата не знам кво значи.А иначе полицайте са ме хващали за превишена скорост, за минаване на червено, за без колан, за каране в еднопосочна улица ,за неправилно изпреварване и за алкохол 1 път.Бихте ли вложили 2000-3000лв за тунинг по колата?
                    Бих вложил и повече стига да ги имам!
                    >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

ама целта не е ли да се отговаря на последния зададен въпрос, и да се продължи с въпрос.Аз сега на кво да отговоря :D
                      ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!

Коментар

деси_бургас написа:
                        ама целта не е ли да се отговаря на последния зададен въпрос, и да се продължи с въпрос.Аз сега на кво да отговоря :D
                        На който си избереш
                        Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Виждам днес, че още спите и ще се възползвам от промоцията.Кога за последен път правихте секс?
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Снощи към 9 часа По колко пъти на ден го правите?
                            now. BMW E39 523i '98 170hp
                            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

eeeй никой не смеее да отговори на тоз въпрос аз ще съм, еми нямам си приятелка и не го измервам на толко малък интервал квесчън от мен - Гепи ли ли са ви докато сте интимни, кой мен - да, роднини и полиция
                              e30 forever!

Коментар

BEX---GT---TDi написа:
                                Гепи ли ли са ви докато сте интимни, кой мен - да, роднини и полиция
                                И аз нямам сега споко.И засега съм много щастлив заради това.И мен роднини са ме гепвали да...техната... Q: Хубаво или лошо (дъдовно) време обичате? :P
                                == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
                                X