coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
-
//// написа:Все за превишаване на скоростта. Един приятел все ме бъзика, че не карам "Хариер", щото "Хариер-а" го спирали полицаите с "Томахоук" или "Пейтриът" Какво според вас представлява емблемата на Фиат - /////
Коментар
-
Емблемата не знам кво значи.А иначе полицайте са ме хващали за превишена скорост, за минаване на червено, за без колан, за каране в еднопосочна улица ,за неправилно изпреварване и за алкохол 1 път.Бихте ли вложили 2000-3000лв за тунинг по колата?Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.
Коментар
-
westdogg написа:Емблемата не знам кво значи.А иначе полицайте са ме хващали за превишена скорост, за минаване на червено, за без колан, за каране в еднопосочна улица ,за неправилно изпреварване и за алкохол 1 път.Бихте ли вложили 2000-3000лв за тунинг по колата?>>> PUNTO POWER - HGT<<<
Коментар
-
Виждам днес, че още спите и ще се възползвам от промоцията.Кога за последен път правихте секс?"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
BEX---GT---TDi написа:Гепи ли ли са ви докато сте интимни, кой мен - да, роднини и полиция== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар