у дома... жената много срамежлива.Свършва работния ден и само за секс мислим, бах мааму.Какъв домашен любимец имате (бихте искали да имате) ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
Immortal написа:у дома... жената много срамежлива.Свършва работния ден и само за секс мислим, бах мааму.Какъв домашен любимец имате (бихте искали да имате) ?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Immortal написа:у дома... жената много срамежлива.Свършва работния ден и само за секс мислим, бах мааму.Какъв домашен любимец имате (бихте искали да имате) ?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Immortal написа:у дома... жената много срамежлива.Свършва работния ден и само за секс мислим, бах мааму.Какъв домашен любимец имате (бихте искали да имате) ?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
Като казах, бързо или бавно го обичате..Fiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
кучета 2 броя :D колко често изневерявате?Fiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
Коментар
-
Hari написа:кучета 2 броя :D колко често изневерявате?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
//// написа:Баш на мен ли се падна тоя въпрос, дет от всичко най-много мразя сърми! С лозов лист! Умеете ли да плувате? Какви стилове?== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
понеже пропусна да отговориш на тоя въпрос - за сега съм на бензин, но ми се ще да внеса промяна възможно най - скоро а що се отнася да втория въпрос ИСКАМ НИСАН НАВАРА!!!!!!!!нощно или дневно шофиранеУмолявам всички собственици на Audi между 1980-1995 да спрат незабавно с тия коледни маркучи под фаровете!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар