Обичам пътуването..с кола задължително...в жега на включен климатик..или нощем на силен дъжд...Колко време говорите на ден по телефона
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Опознай другите :)
Collapse
X
-
РОК, ХАРД РОК, МЕТЪЛ, ХЕВИ МЕТЪЛ, и всякакви такива дето има жица, брат ми Разбира се в офиса не става и там само Зи Рок, като оправданиеОбичате ли планината и колко често ходите да я видите отблизо ?СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
Аз не разбрах каква е ролята на променливата $j,освен да заблуди противника ООПС: То имало още 3 страници Представата ми за добър човек е - човек който не прави никому зло. Велик човек - някой, който е оставил следа след себе си. Направил е нещо добро и е останал в паметта на много хора. Пример - Левски.А въпросът е: ЧЕСТО ЛИ ИЗПОЛЗВАТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ ?
Коментар
-
Immortal написа:Аз не разбрах каква е ролята на променливата $j,освен да заблуди противника ООПС: То имало още 3 страници Представата ми за добър човек е - човек който не прави никому зло. Велик човек - някой, който е оставил следа след себе си. Направил е нещо добро и е останал в паметта на много хора. Пример - Левски.А въпросът е: ЧЕСТО ЛИ ИЗПОЛЗВАТЕ ПРЕЗЕРВАТИВ ?BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
оо Само С Гума рано ми е да ставам "Татко" :D пък и може и нещо друго да се лепне Колко Км правиш на ДенFiat Punto 2 1.9 Jtd HLX 2001 год. (inlove)
Vw Golf III Cabrio 1.9 TDI 1996 год.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=146239
Коментар
-
ikov_Vr написа:оо Само С Гума рано ми е да ставам "Татко" :D пък и може и нещо друго да се лепне Колко Км правиш на Ден== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
Слав написа:ikov_Vr написа:оо Само С Гума рано ми е да ставам "Татко" :D пък и може и нещо друго да се лепне Колко Км правиш на ДенBMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар